Elveszítem? Mit tudok ebben a helyzetben tenni, hogy ne történjen meg?
Mensi helyett barnázás volt/van negyedik napja. Tegnap délután pozitív lett a hcg teszt...
orvos azt mondta, hogy lehet korai vetélés...ha nem piros vérzés van, és nem görcsölök, akkor nincs teendő... jövőhét szerdán fog megnézni...
De addig még annyi idő van.
és ha hormonpotlás kéne "csak" a barnázás miatt?sok ilyet hallani.
Én is barnáztam az elején,bár akkor még nem tudtam h babát várok,igy dokihoz se mentem,és lassan 7 éves lesz a fiam:)
Köszönöm a válaszokat! tanácstalanabb lettem. Azért fordultam ehhez az orvoshoz, mert ajánlották, és igazából teherbeesési problémával mentem.... akkor a tejesen pozitív kép alakult ki róla bennem....
Azt szeretném kérdezni, hogy akkor is felírják a hormon pótlást, ha nem látnak terhességre utaló jelet?
mert ugye itt még csak a 4dik hétnél tartok.
Elsőnek: szerencsés vagy! gratula a fiadhoz! :)
utolsónak: köszönöm a jótanácsokat, szorítok hogy nálad is rendben legyen minden!
Ne haragudjatok, de egymásnak hormongyógyszert ajánlgatni....ezt hogy képzelitek? Ha a szomszédasszonynak használt, akkor nekem is jó lesz alapon? :D Úristen. Azt se tudjátok ,a kérdező milyen teherbeesési problémával kereste fel a dokit, ti meg hormont szedetnétek vele. Vagy mindegyikőtöknek orvosi diplomája van?
Annak meg csak gratulálok, aki a saját szakállára csak úgy beszedegetett progeszteront....ki állapította meg a mennyiséget? te???
Ezek nem cukorkák, a hormonok, amik a menstruációs ciklust szabályozzák, nem szabad csak úgy bekapkodni.
Kérdező, oka van, hogy a dokid nem írt fel hormont. CSak itt ha barnázásról van szó, egyből jönnek a válaszok, h biztos progszteronhiány, pedig még jó pár oka lehet.
Kedves 8-as válaszoló! köszönöm a választ! utána olvastam mi okai lehetnek a dolognak...
és ahogy te is írod, nem csak a progeszteron hiány miatt lehet....
nehéz szívvel, de meghagyom a "természetnek" a döntést
és az orvos utasítása szerint teszek.... no és persze pihenek, vitaminozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!