Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elveszítem? Mit tudok ebben a...

Elveszítem? Mit tudok ebben a helyzetben tenni, hogy ne történjen meg?

Figyelt kérdés

Mensi helyett barnázás volt/van negyedik napja. Tegnap délután pozitív lett a hcg teszt...

orvos azt mondta, hogy lehet korai vetélés...ha nem piros vérzés van, és nem görcsölök, akkor nincs teendő... jövőhét szerdán fog megnézni...

De addig még annyi idő van.

2015. okt. 16. 08:19
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
53%

ha én a természetre bíztam volna nem lenne most mellettem a 2 éves kisfiam :-/

nem volt hematómám,de progeszteronhiányom igen.

2015. okt. 16. 12:11
 12/29 whitelady1 ***** válasza:
52%
Kedves 8-as!! Látom nagyon okos vagy!!! Konkrétan a nemvárt mensi napjától folyamatosan barnáztam, görcsöltem. 3 dokinál jártam mire írtak fel hormon pótlást! Addigra már 7 hetes terhes voltam! A 12. hét végén ismét barnázni kezdtem (sem hematoma sem semmi nem indokolta mitől) gyógyszer mellett! Azóta betegállományba vagyok, a barnázás megszűnt! Az első 2 doki a vállat rángatta meg közölte minek hormon pótlás mit aggódók van szívhang, ezzel akartak lerázni! Igen is el kell menni másik orvoshoz és kikérni a véleményt!!!
2015. okt. 16. 12:12
 13/29 anonim ***** válasza:
12-es, vegyél vissza, sehol se írtam olyat, h ne menjen másik dokihoz.
2015. okt. 16. 14:01
 14/29 anonim ***** válasza:
Szerintem magnéziumot és a palástfűteát mindenképp alkalmazd, a magnézium izomlazító hatású, csökkkenti a vetélés kockázatát, a palástfű pedig erősíti a máhnyálkahártyát. Én még a barnázásra anno rutascorbint kaptam, ez nem vényköteles gyógyszer, de ezt is az orvossal kéne egyeztetni.
2015. okt. 16. 14:40
 15/29 anonim ***** válasza:
0%

En is barnaztam nekem sem adtak utrot el is veteltem ra egy hetre sajnos:(

Nekem a progi szintem alacsony volt mint kiderult. Mindenkeppen en is ajanlom az utrot azzal nem arthatsz!

2015. okt. 16. 19:58
 16/29 anonim ***** válasza:
0%

Utolso vagyok! Ja igen es en is a termeszetre biztam hat nem kellett volna mert akkor meg mindig terhes lennek:(

Szerintem szedjel tenyleg nem arthatsz vele beszelj masik dokival ha nem marad abba a barnazas. Nekem egy hetre ra mar verezesem volt es 5-6 nap utan ment csak el a baba senkinek nem kivanom a mai napig banom, hogy nem mentem mashoz es nem szedtem be a gyogyszert:(

2015. okt. 16. 20:02
 17/29 anonim ***** válasza:
31%

8-as, tudod, hogy a többiek milyen hormonról beszélnek? Tudod a nevét? Tudod, hogy mire való? Tudod, hogy a szervezet ezt hogyan termeli, ismered a teljes folyamatot?

Légy szíves, fejtsd már ki itt, hogy miért NEM jó ez, és miért NEM szabad beszedni? De úgy, hogy a fenti kérdéseimre is választ adsz...

Mert akik ezt ajánlották, tudják ezekre a kérdésekre a választ.

És magamról is pár szót: a kisfiam ma nem lenne velem, ha nem kapom meg azonnal a rettegett hormont pluszban. Mert ugye ez a hormon KELL a terhesség fennmaradásához, csak ha a NEM TERMÉSZETESEN működő szerveztem ezt nem termeli kellő mennyiségben, akkor nem marad meg a baba. Akinek ugyanolyan joga van az élethez, és a mai tudomány szerencsére lehetővé is teszi, hogy ha ez a gond, akkor ez ne ártson neki. Persze mi árthatunk, ha nem teszünk meg mindent, és nem zárunk egy lehetőséget a sok közül.

Bocsánat, ha bántó voltam, de a tudatlanságból eredő támadást nagyon nehezen viselem.

2015. okt. 16. 20:29
 18/29 anonim ***** válasza:

ma 20:29

Ott a pont!

A 8-as válaszán látszik hogy fogalama sincs, hogy miről beszél. Ez a hormon egyszerűen kell, ha barnázás, vérzés van, nincs mese. Lehet, hogy nem a progeszteronhiány miatt van a vérzés, de legtöbbször azért. És ilyenkor ha nincs pótlás napokon belül elmegy a baba. Ha nem is progeszteronhiány volt a vérzés oka, akkor sem árt. A lelkiiesmeretesebb orvosok fel is írják szó nélkül, a hanyagabb fajta azt mondja, hogy elintézi a természet. Ha az én orvosom is a hanyagabb fajtából való lenne, nem tölteném lassan a 14. hetet.

2015. okt. 16. 21:47
 19/29 anonim ***** válasza:

17es nagyon jól megírta.

Ha a természetre bíztam volna a terhességem 7. hetében, akkor szintén nem lenne most egy tündérei, 14 hónapos a kisfiam.

Ezer százalék, hogy rohannék az ügyeletre (ahogy rohantam is)és más orvost választanék...

2015. okt. 16. 22:02
 20/29 A kérdező kommentje:

Jelentkezem. 4 nap barnázás volt...uh-n ( okt. 22.) 14 mm-es nyálkahártya látszódott. Doki szerint nagyon korai terhesség. A barnázásra azt mondta előfordul :O

Reménykedek.

2015. okt. 25. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!