Ovulációs teszt ez pozitív? Ha igen miért?
Szia!
Az one stepp nekem nagyon vált be...soha nem volt pozi sőt volt olyan,hogy annyira halvány volt a kontroll csík is,hogy alig lehetett látni.Ellenben a David teszt az nagyon is jó tesz.Én először a 10-t próbáltam,de folyamatosan pozitív volt...mint utólag kiderült azért mert magas volt akkor az LH szintem (12,5).Amióta rendbe jött azóta 20-as David tesztet használok ami nagyon szépen mutatja az ovut.Szerintem mivel 15-ös david teszt folyamatosan pozitív menj el egy nődokihoz és kérj 3 napi hormonsort mert valami nem stimmel.
Sok sikert!
6-os
Most egy kicsit félek az One Step ovulációs teszttől, mert ha nekem sem lesz pozitív, akkor nem tudom, hogy mi van.
A David ovulációs tesztet használtam, 15-öst, viszont nekem nem volt mindig pozitív, tudok képet is feltenni. Volt mikor halvány volt a második csík. Ezért nem értem, mert most 3. napja pozitív. Lehet mégis most van, illetve lesz pém? Vagy már teljesen összezavarom magam? 5 napig szokott meglenni, ma már csak pecsételés van, szinte semmiség. Hcg teszt negatív, azt is csináltam.
Ha még valaki olvassa tudna segíteni? Ciklusom 18. napján full pozitív az LH teszt. Meg fogok bolondolni. 3 hónapja használom a tesztet, de még soha nem volt ennyire pozitív.
HELP!!!!
azt tanacsolom, hogy csak szeretkezzetek amikor jol esik, es ne tesztelgess allandoan, mert a penzed, meg az idegrendszered is ramegy teljesen! legy turelemmel, akkor szexeljetek amikor kivanjatok egymast, ne ezekre az idozitett napokra koncentraljatok...milyen lelohaszto lehet egy ffi szamara , ha a felesege mindig tesztelget es szinte gorcsosen azokon a napokon tamadja meg, mint vmi spermadonort..............
kicsit nyugodj meg, hagyj fel a tesztelgetessel es 5-6 honap szunet utan kezdj bele ujra, ha nem fogant meg a baba addig.
Nem görcsölök, meg nem is akkor vagyunk együtt. Csupán a furcsa az, hogy mensim napjain volt pozitív ovutesztem, holott a diagram szerint volt már ovulációm, és ma meg full pozitív az ovuteszt, és ezt már nem értem.
Most kértem időpontot nőgyógyászhoz, holnap megyek, mert tényleg be lehet dilizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!