Van olyan közületek akinek a vereredmeny negativ volt de tobb teszt is pozitiv, es lett belole terhesseg?
Figyelt kérdés
10 napja kesik a menstruaciom,babat tervezunk 11 honapja.mult heten csinaltam tesztet pozitiv lett,nem olyan eros de pozitiv...penteken voltam orvosnal fel mm -es ,,valamit latott" . Ma visszahivott aztmondta a vereredmeny negativ.nagyon csalodott voltam.de ma is csinaltam egy tesztet e mar jo eros pozitiv.a doki aztmondta lehet kesobbi terhesseg.mit gondoltok?van meg eselyem? :-(2015. okt. 12. 16:26
1/3 anonim válasza:
Nekem felváltva volt halvány pozi tesztem és pozitív és negatív laboreredményeim, két hétig futottunk köröket, majd lezárták azzal, hogy nem vagyok terhes. Norcolutot kaptam és megjött tőle. Aztán részletes kivizsgálással kiderült az inzulinrezisztencia, PCOS, pajzsmirigy alulműködés, stb. Nem tudom meg soha, mitől volt ez a bizonytalan talán-talán eredmény hol teszten, hol vérvételen.
2/3 anonim válasza:
A véreredmény elég biztos... szerintem ha a teszt kimutatja, akkor már vérből is látszania kellene.
3/3 A kérdező kommentje:
8 hetes terhes vagyok, es minden rendben,nekem volt igazam :-)
2015. nov. 4. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!