Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges? Járt már így...

Lehetséges? Járt már így valaki? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Már nagyon rég késik a menzeszem, a multhónapban nem is volt, és most is késik már 5 napja, felkerestem egy nőgyógyász főorvost, meg ultrahangozott de nem látott semmit, illetve sem cisztát, sem terhességet. Elküldött laborba ma jön a véreredmény, járt már úgy valaki hogy ultrahangon nem látszódott hogy terhes de a vérkép kimutatta?

(Teszteltem és halvány pozitív volt, még mielőtt elmentem az orvoshoz.)

2015. jún. 8. 06:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól függ mikor voltál orvosnál,mert ha a teszted pozitív akkor kéne lennie ott valaminek.A doki a nagyon fiatal terhességet még lehet,hogy nem látja,viszont ha mostanában voltál akkor lassan 8 hetesnek kéne lenned,azt már látnia kéne.
2015. jún. 8. 06:41
 2/9 A kérdező kommentje:
05.04.-én volt egy nagyon pici pecsételő vérzésem, én akkora tippelem a beágyazódást, utána teszteltem 05.26.-án halvány de jól látható pozitívat, és 06.01.-én voltam orvosnál, másnap pedig vérvételen.
2015. jún. 8. 06:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a doki is úgy volt vele, h nem lát semmit, de lehet korán mentél stb. A véreredmény ki fogja mutatni, ha az vagy, gondolom beta Hcg-t néztek.
2015. jún. 8. 07:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Teljes labor és hormonpanel vizsgálat...
2015. jún. 8. 08:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Várd meg az eredményt, és menj vissza dokihoz is. Könnyű mondani, de várd ki, mit mond/lát.
2015. jún. 8. 08:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet a pecsételés az ovu volt,mert ha a beágyazódás lett volna akkor 20 napra rá a tesztnek erősnek kellene lennie.
2015. jún. 8. 10:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Itt a kulcs: halvány pozi teszt. Amihez halk gratula.

Valószínűleg korán mentél dokihoz. Nemsokára lesz vérvétel eredményed, de holnap vagy holnapután lőhetsz még egy tesztet, hogy erősödik-e a csík. Aztán 1-2 hét múlva irány a doki megint :)

2015. jún. 8. 11:32
 8/9 anonim ***** válasza:

ja, hogy ennek már 1 hete?

akkor tesztelj újra, erős csíknak kell lennie!

és a vérvétel eredménye azóta nem jött meg?

hcg-t is néznek? Mert a terhesség csak abból látszódik.

2015. jún. 8. 11:33
 9/9 anonim ***** válasza:
ha 05.04-én volt a beágyazódás, akkor már kb. 7 hetes terhes vagy és az orvosnak is látnia kell, sőt, már szívhangnak is kéne lennie.
2015. jún. 8. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!