Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Járt már úgy valaki, hogy...

Járt már úgy valaki, hogy mensi helyett barnázott és baba lett belőle?

Figyelt kérdés
Mensi előtt 2 nappal kevés barna folyásom volt, tegnap kellett volna megjönnie, de csak barna van, az is hol van, hol nincs. Néha kicsit több, néha semmi. Lehetséges, hogy baba van a dologban? Egy hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, lehet hogy csak az kavart be.
2015. máj. 3. 21:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet a fogamzasgatlo tett be... de nekem mensi előtt 7 nappal volt 1 napig barna folyas csak wc papiron, 2 nap mulva pozitiv lett a teszt, meg megegy a mensi elotti nap is,
2015. máj. 3. 21:33
 2/9 anonim ***** válasza:
1 es vagyok. 9-en sikerult, es 17vagy18-an barnaztam, 24-en kellett volna megjonnie
2015. máj. 3. 21:35
 3/9 A kérdező kommentje:
Elvileg 18.-a körül lehetett a pé-m. Rá egy héttel kb. elkezdett fájni a bimbóm ha megnyomtam. Ilyen még sose volt,mára elmúlt. 29.-én kezdett pár csepp barna lenni, tegnap ma hol van barna hol nincs.
2015. máj. 3. 21:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Én nem barnáztam amikor babás lettem. De akkor igen amikor letettem a fogi gátlót. Menzesz előtt és után is egy pár napot.
2015. máj. 4. 11:06
 5/9 A kérdező kommentje:
Előtte utána még megérteném, de hogy menzesz helyett... Még mindig nem jött szinte semmi. Meg a hasam se görcsöl, pedig máskor szokott.
2015. máj. 5. 12:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát de idő amíg visszaáll a hormon rendszer. De nem rendes menzesz, végülis egy tesztet megér, de ha pozitiv akkor el kell vele menni dokihoz mert barnázni sem normális terhesség alatt.
2015. máj. 5. 12:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen, tudom mindkettőt. Olyan rossz, hogy akármi miatt is lehetnek ilyen tüneteink...
2015. máj. 5. 12:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Még mindig nincs szinte semmi. 33. nap, teszt negatív. Akkor csak a fogamzásgátló lehet...
2015. máj. 6. 08:14
 9/9 anonim ***** válasza:

volt már, az unokatesóm. sajnos 12 hetesen el is vetélt. a dokik azt mondták, nem ürült még ki a fogamzásgátló és valószínű azért...

Ne sürgesd a szervezeted, neki is kell egy kis idő, amíg rendesen visszaáll minden..

2015. máj. 6. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!