Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovulációs teszt ez pozitív?...

Mandiga kérdése:

Ovulációs teszt ez pozitív? Ha igen miért?

Figyelt kérdés
A menzeszem 3. naspján tartok, kipróbáltam az ovulációs tesztet. Ha ez pozitív akkor miért? Ha valaki tapasztalt ilyet, esetleg tudja, írjon, minden vélemény érdekel, lehet másokat is. Köszönöm.

#ovulációs teszt #mensi alatt ovuláció?
2015. okt. 14. 15:41
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Szerintem vagy korai peteérésed van (nem törvényszerû hogy félidôben van, nekem is napokkal elôbb volt mint kellett volna) vagy terhesség.

Nem ismerem ezt az ovu tesztet, de ez full pozi. Miért nem csinálsz egy hcgt is?

2015. okt. 14. 19:38
 12/29 anonim ***** válasza:
Látom most írtál hogy csináltàl one steppet:-)
2015. okt. 14. 19:39
 13/29 anonim ***** válasza:
kivancsi leszek, mi a helyzet vegulis :) drukkolok babahoz
2015. okt. 14. 20:07
 14/29 whitelady1 ***** válasza:
Én ilyen ovu tesztet használtam nekem csak peteéréskor volt pozi, meg mikor terhes lettem és jóstesztként használtam :) Várj 1-2 napot és tesztelj egy Rosmannos Facelle vizelet sugaras teszttel;)
2015. okt. 14. 20:11
 15/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok. Az lesz, várok pár napot, veszek egy facelle tesztet, és majd kiderül. Már nem értek semmit. Még két napig van meg elvileg a mensim, azt megvárom. Nem tudom mire gondoljak, viszont most használom az ovutesztet is, kiváncsi vagyok hogy fog alakulni.
2015. okt. 14. 22:07
 16/29 A kérdező kommentje:

Ez a mai első pisiből, pár perc után ilyen lett:

[link]

Ez pedig a tegnapival, nem első pisiből, a felső a tegnapi, alsó a mai:

[link]

Semmit nem értek, lehet valami bajom van? :(

2015. okt. 15. 09:44
 17/29 A kérdező kommentje:

Pár percel később:

[link]

[link]

2015. okt. 15. 10:00
 18/29 anonim ***** válasza:
Ha mindenképp az ovutesztet erőltetnéd miért bem próbálsz ki kontrollként egy másik márkát? Nem örülnél egyébként a terhességnek?
2015. okt. 15. 18:26
 19/29 A kérdező kommentje:
Most rendeltem még ovutesztet, mert most az ovumat figyelem, holnap fog megérkezni, azt hiszem 20-as. A hcg teszt negatív. Örülnék, ha sikerülne, persze szeretném is. Csak most össze vagyok zavarodva, nemrég óta a hőmet is mérem, azt sem értem. Viszont ha most van ovumn akkor mi volt az a félidős fájdalom? Elég rossz volt amit éreztem. Mensi elött is ugyanaz az érzés volt. Ma meg szúrkál a hasam vagy a petefészkem én már nem is tudom. Olyan tanácstalan vagyok. :(
2015. okt. 15. 19:17
 20/29 anonim ***** válasza:
Hm őszintén engem is nagyon érdekel már:-) nekem ovukor volt ilyen 1 max 2 napig. Fogalmam sincs mi okozhatná más mint pé vagy terhesség?- nem vagyok ebben jártas. De én tutira rápróbálnék más fajta teszttel. Ez más lesz, amit rendeltél?
2015. okt. 15. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!