Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek pozitiv v negativ?

Szerintetek pozitiv v negativ?

Figyelt kérdés

x epil teszt es rozsaszin a vonal(igaz nem olyan vastag),ami latszik.Maskor is volt mar h latszott,de az szurke...Van most egz kisbabam aki 7honapos,szoptatok es eleg furcsan ereztem magam mostanaba(hirtelen hanyinger es hanyas,gorcsol a hasam,szur hol egzik hol masik oldal,szedules) gondoltam csinalok egz tesztet,de most nem tudom eldonteni mi van

[link]

[link]

2015. okt. 14. 10:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mindenkepp fogok meg tesztelni,de november 4en ugyis megyek a dokihoz rakszuresre igy szules utan!Iszonyat furan erzem magam.Legutobb terhessegnel volt ez,de lehet csak allnak vissza a hormonjaim :/ am atraktam negativba es ugyis latszott a csik...Szar tesztek,miert nem egyertelmu?!
2015. okt. 14. 11:21
 12/16 anonim ***** válasza:

Időn túl lett ilyen, nem? Mert az x-epilek közül sok ilyen lesz, ez csak száradási csík, nekem is volt már ilyen.

Ha pozitív, akkor vastag a csík, nemcsak a szélei látszanak.

Mennyi idő után fotóztad?

2015. okt. 14. 11:38
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem akkor volt ilyan, amikor száradási csík volt, nem volt baba. Szerintem ez negatív, de ne legyen igazam:-) szurkolok!
2015. okt. 14. 11:46
 14/16 A kérdező kommentje:
Igazabol nem vagyok elkeseredve,ha negativ :) hiszen az elozo baba is picike.Persze nem baj,ha terhes vagyok,de nem akarom most mindenaron :)
2015. okt. 14. 12:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Mennyi idő után lett ilyen? Hány perc után készült a kép?
2015. okt. 14. 13:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem negatív...
2015. okt. 15. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!