Két pozitív teszt után negatív?
Én ipari mennyiségben vásároltam a vaterás teszteket, csak én ebayről, de ugyanaz a kettő. Az én tapasztalatom azt mondja, hogy lehet 10-es erősségűnek mondják, de nálam pl., a Rossmannos IntiMed és Expect tesztek sokkal egyértelműbben mutatták a babát, bár elvileg 25-ös érzékenységűek. Amikor ezek egyértelműen pozitívak voltak, a "vaterás" teszt alig láthatóan, ráadásul volt, hogy 3-ból 1 vagy 2 hómező maradt, nem működött, pedig baba volt.
Szóval, én lehet, hogy azt ajánlanám, próbáld meg valamelyiket a felsoroltak közül (IntiMed erősebben mutatta az Expectnél, és olcsóbb is), hogy megbizonyosodj.
Jah, és az X-epil bármilyen csábító is, mert van 2 darabos kiszerelés is, nem annyira ajánlom, mert az is valahogy sokkal gyengébben mutatta ugyanabból a vizeletből, mint a többi, és nagyon hajlamos akár színes álpozitívat is adni.
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!