Szerintetek pozitiv v negativ?
Figyelt kérdés
x epil teszt es rozsaszin a vonal(igaz nem olyan vastag),ami latszik.Maskor is volt mar h latszott,de az szurke...Van most egz kisbabam aki 7honapos,szoptatok es eleg furcsan ereztem magam mostanaba(hirtelen hanyinger es hanyas,gorcsol a hasam,szur hol egzik hol masik oldal,szedules) gondoltam csinalok egz tesztet,de most nem tudom eldonteni mi van
2015. okt. 14. 10:41
5/16 anonim válasza:
Szerintem negatív, sok ilyen X-epilt tesznek fel ide. Nem jó teszt amúgy, nem tudom miért ilyen népszerű...
6/16 anonim válasza:
Nekem negatívnak tűnik. 2 nap múlva tesztelj újra vagy vegyél facelle tesztet a Rossmannban. Nekem az pozitív lett délután aznap, amikor az x epil még negatív volt reggel.
7/16 A kérdező kommentje:
kicsit vereztem is,par csepp csak papiron,am meg nem jott meg szules ota)nem tudom eldonteni h ez most milyen pozi v negativ :(
2015. okt. 14. 10:52
8/16 anonim válasza:
Én negatívnak látom. Én is ugyanilyennel teszteltem hétfőn, hibás volt, még a kontroll csík sem jött ki, mindenki hülyének nézett, hogy ne a hasamra tegyem, hanem pisibe mártsam, meg ilyenek. Nekem 2 hete késett már hétfőn, hányingerem volt, szurkált a hasam. X-Epil teszttel befürödtem, még aznap vettem Predictor Early tesztet, ami negatív lett. Keddre kértem dokimhoz időpontot, erre kedd reggel megjött 2 hét késés után. Azért elmentem a dokimhoz, ultrahangot csinált, de nem talált semmit, sem ciszta, sem terhesség, sem méhen kívüli terhesség, egyszerűen azt mondta, hogy "műszaki hiba". Neked mióta késik? Ha már 1-2 hete neked is, akkor vegyél másik tesztet.
9/16 A kérdező kommentje:
Nekem meg szules ota nem jott meg!Nekem kijott a kontrol csik es a mellette levo is,csak vekonyabb es halvany
2015. okt. 14. 11:05
10/16 anonim válasza:
Szerintem is negatív, de pár nap múlva azért tesztelj még egyet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!