Ki nem várja október utolsó hétre? És ki az, aki már a másodikat szeretné?
Az még lehet pozitiv. En is mara nem varom, van egy reggeli vizeletes full pozi lh jostesztem, tegnap picit halvanyabb volt, hetfon teljesen negativ. Marmint a josteszt.
tunetek semmi. Semmi jele h meg akarna jonni. Holnap reggel tesztelek hcg. Terhessegi teszt tegnap nem reggeli vizeletbol meg negativ volt.
szerintetek?
Hatha legalabb neked osszejott :)
En sosem josteszteltem szoval nem tudom velemenyezni. De a legtutibb ha megvarod mig kesik... Persz ezt en sem birom ki sokszor.
Gratulalok! Ez a baba nagyon jonni akart! Jelentkezz majd ha tul vagy az uhn. Meg gondolom tobb tiroxint kell szedned.
Nemem 1es tshval sem sikerult eddig. Kezdtem a clostyt ..
Koszi! Majd csak ket het mulva tudok menni uh-ra, addig nem er ra az apja. Endokrinologussal mar konzultaltam, azt mondta ok a nagyobb adag gyogyszer amit szedek. Hozza penteken megyek.
ez a Closty mi? Mire valo?
Sziasztok! 17-es vagyok!
Ma vagyok a 15. Dpon, holnapra nem varom, ma teszteltem, de negativ! Viszont semmi jele hogy megjonne! Ha 11.-en volt peteres, es aznap este egyutt is voltunk, akkor mikor kellene kimutatnia a terhesseget? Kisfiamnal mar a nemvart elso napjan nagyon eros volt a csik! :(
Szerintetek?
Closty: peteérés serkentő.
17-es: hát ha ma mág negatív, hnap lehet még belőle pozitív is. Amíg nem jön meg, ne csüggedj.
Sziasztok! Ez nem az en honapom lett! Elkezdtem barnazni, holnapra megjon! :( pedig a beagyazodasi verzes miatt nagyon remenykedtem benne! :(
Gratula a tobbieknek akiknek sikerult!
17-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!