Ki nem várja október utolsó hétre? És ki az, aki már a másodikat szeretné?
3-as vagyok. A fiammal is 10 dpon, halvány, de egyértelmű pozitív lett a teszt.
úgy tervezem, hogy hétfő, szerda, pénteken tesztelek. De meglátjuk addig. :)
Viszont elég sok fehér tejszerű folyásom lett. Remélem nem szedtem össze semmit.
Sziasztok! 17-es vagyok. Van valakinel valami ujsag? Pozi teszt? :)
Nekem 27.-en nem kellene megjonnie, de mar 2 napja hanyingerem van, es olyan fura a hasam... Nem tudom mire veljem, mert a fiammal semmi jele nem volt, csak az hogy nem jott meg. Viszont mensi elott sem szokott gorcsolni a hasam, hanyingerem meg szerencsere kb evi 1* van, de most mar ket napja!
Szerintetek lehet ilyen koran jele, ha sikerult? A fiamnal aznap teszteltem mikor meg kellett volna jonnie es ugyanolyan eros volt mindket csik! Lehet akkor elobb is latszana? Mennyivel elobb erdemes tesztelni?
Sziasztok!
Sztem ennyire koran nem erezhetsz terhestunetet bar nagyon ritkan a beagyazodastol kezdodhet ilyesmi. A legtutibb megvarni a mensi napjat sztem.
De nyugi en sem birtam ki. Ket nappal mensi elott negativ a 10es tesztem. Hnapra nem varom, meglatjuk reggel mit mutat a laznero... Ha nem 36.2 koruli a ho hanem magasabb tesztelek ujr.
Akik 23ra nem varjak: nalatok mizujs? Birjatok teszteles nelkul?
Kettes! Te nem 23-ra nem várod? akkor ezek szerint sikerült :)
Nekem leesett a hőm sajnos. Egyelőre még nem jött meg.
Várom a további híreket ;)
Neem! 17-es tsh-val eselytelen h sikerult, ezert irtam h feladtam. 23-ara nem vartam, de biztos meg fog jonni, mar hot se nezek :( emeltem inkabb a gyogyszetadagomat, amig kapok idopontot endokrinologushoz. Bar mentem volna hamarabb vervetelre...mindegy, nem hajt a tatar.
Hajra nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!