Szerintetek kismama vagyok?
Nezd én amiko terhes voltam ,sose feljetem el 23an kellet volna megjoni a menstruációmnak.
Semmi tunetem nem utalt terhessegre csak az hogy menstruáció előtt nekem mindig érzékeny volt a mellem. De ez elmaradt nem volt érzékeny. 23at se vártam meg elotte egy nappal teszteltem (22en) halványan de pozitiv lett!!
10nap kesis utan mar reg teszteltem volna.
Hisz sexualis eletet élek,es nem vagyok mendonek nyilvánítva igy barmikor fenall az hogy teherbe eshetek. Rad ugyanez vonatkozik!
Tessek tesztelni meg ma.
10kesesnel mar barmelyk napszakban kimutatható a terhesség.
Akkor megis mit varsz, hogyan fog kiderulni a terhesseged? Megvarod, amig noni kezd a hasad?
Teljesen logikatlan, amit csinalsz.
Hasonló tüneteim voltak (érzékeny mellbimbó, rövidebb ideig tartó alhasi görcsök), amikor bevettem magnéziumot, ezek lecsökkentek, de nekem addigra már volt halvány pozitív tesztem. Tudom, hogy rossz a negatív tesztet látni, vadásztam már én is a csíkra, miközben csak szellemcsíkos volt a teszt, vagy az sem, de a babád érdeke, hogy minél előbb tudj róla, hiszen akkor el tudsz kezdeni jobban odafigyelni az evésre, emelésre, mozgásra, stb. És akkor azt is tudod, hogy magnéziumot kell bevenni a görcsökre. Akármilyen nehéz is szembenézni az eredménnyel, magától a teszttől nem leszel terhes, vagy nem terhes, az csak megmutatja, hogy az vagy-e, és az, ha nem tesztelsz pozitív irányban nem változtat semmin. Ez igaz arra az esetre is, ha nem a baba miatt késik, mert a fogamzásgátló nagyon be tud zavarni, saját magamon tapasztaltam. A maiak elvileg már mind olyanok, hogy rád személyesen vagy úgy hat, hogy azonnal kiürül, minden rendben, gyorsan ott a baba, vagy felfedi a korábbi lappangó hormonális eredetű problémákat (pl. PCOs, IR, progeszteronhiány, ösztrogéndominancia, túl sok prolaktin, autoimmun eredetű betegség, pajzsmirigy zavarok, stb.).
Bármi is van, ezekkel jobb tisztában lenni. A gyerekvállalással együttjár az, hogy szembenézel felnőtt nőként a teszt eredményével, és annak fényében teszel lépéseket.
Ha 10 napot még soha nem késett és van terhes tüneted, akkor vsz terhes vagy.
Én a helyedben csinálnék most egy tesztet. Mert akkor kiderül, mi van.
Ha most még 2 hetet vársz, mert félsz, akkor 2 hét bizonytalanság... Csináld meg! :)
Te a tények helyett illúziókat szeretnél.
A felsorolt tüneteket X betegség is okozhatja, de pszichés alapon is beképzelheted magadnak. Tehát az égvilágon semmivel nem leszel előrébb azzal, hogy valakinek volt, valakinek meg nem volt ilyen tünete.
Az semmit nem old meg, ha homokba dugod a fejed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!