Van olyan kismama aki a mar a peteeres utan sejtette h vki lesz a pocakban?
Itt fordított az ok-okozat. Aki nagyon akar gyereket, az minden apró jelre figyel. Ha nem jön be, akkor elfelejtődik, ha mégis terhes lesz, akkor viszont jön az önigazolás, hogy "én megéreztem!".
Nekem egyetlen előjel - amit utólag fejtettünk vissza - az volt, hogy az évek óta szunnyadó allergiám elég durván kijött, marokszám toltam az antihisztamint. Aztán hazaértünk, késett a menzeszem és pár nappal később pozitív lett a teszt.
Kizártnak tartom, hogy testi jelek vannak a következő 5-6-8 napban ovu után, mivel semmi kapcsolatod nincs a megtermékenyített p.sejttel.
Ennek ellenére mind a két gyerekünknél hátradőltam ovu után és ugyan nagyon örültem a pozitív tesztnek, de volt olyan érzésem is közben, hogy "pontosan erre számítottam", nem az a tenyérizzadós izgulós, mi lesz az eredmény érzéssel álltam neki a tesztnek.
Menstruàciót vàrtam, nem babàt :) ovu utàn kb. egy héttel napokig görcsölt a hasam, mintha meg akarna jönni. Azt hittem, rövidebb ciklusom lesz.
Amúgy màskor, sikertelen hónapban is előfordult, hogy majdnem végig görcsöltem az egész luteàlist. Még hànyingerem is volt, pedig nem gyúrtunk akkor még babàra. Szóval tünet az volt, ha kellett, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!