Szerintetek kismama vagyok?
Ha vártok a teszttel, akkor az eredménnyel is. Én úgy gondolom, a felelősség része az is, hogy megtudjuk ha várandósak vagyunk és mielőbb orvoshoz megyünk vele, hogy megkezdhesse a terhesgondozást. Lehet halogatni, de a tény az tény marad. Ez már nem az az élethelyzet, ahol lehet húzni az időt. Ha gyereketek lesz, nála sem mondhatod azt, hogy most ezt nem merem megtenni, még várok egy kicsit vele. CSináljatok tesztet! Ennyi késés után már délutáni vizeletből is jó eredményt ad!
Amúgy pedig nem, a mai kis hormontartalmú tabletták kiürülésére nem kell várni.
Tesztet nen akarsz csinálni mert félsz?
Jobb izgulni??
Ha pozitiv akkor nagy lesz az öröm!
Ha negativ?akkor viszont orvos nen artana meglátogatni!
Ilyen egyszeru!
De sztem pozi lesz😊
Mindenki másképp reagálja le a hosszú próbálkozást. Belőlem azt váltotta ki, hogy 50db-os tesztcsomagokat vettem és agyba-főbe teszteltem. Majdnem huszat csináltam meg, amikor végre pozitív lett. De van, aki már rá sem bír nézni a tesztekre, mert fáj a lelke. Nagyon kegyetlen dolognak tartom, ha felnőtt emberekben nem maradt annyi empátia, hogy bele tudják képzelni magukat a másik helyzetébe. Felmerül a kérdés, hogy milyen beleéléssel lehet így gyereket nevelni? Miért érzik jól magukat azok, akik verbálisan névtelenül bánthatnak másokat csak azért, mert az nem úgy éli meg az eseményeket, ahogy ők? Az érzelmi intelligenciát lehet fejleszteni egész életben, és érdemes is lenne, szerintem!
Jó eséllyel most sikerült, több, mint egy hete késik. Erre már lehet reménykedni és alapozni. Drukkolok, hogy pozitív legyen! Írd majd meg, kíváncsian várom, hogy mi lett a történetetek! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!