Szivritmus zavarom van el kezdhetem a tiszta méhpempőt Eni?
Babát szeretnénk 2*1 concort iszom.
Szeretném meg erősíteni magam vitaminnal terhesség előtt, arra gondoltam hogy a méhpempőt ki próbálom,
Van itt olyan kismama aki hasonlóan van? És be vált a méhpempő?és egyáltalán lehet az én esetemben méhpempőt Eni? Köszönöm szépen a válaszokat.
Èn azt gondolom, hogy a szívritmus zavar nem egy olyan dolog mint, hogy viszket itt ott, és majd a neten megkérdezem mi lehet az.
Ha tényleg szívritmus zavarod van akkor a kardiologusoddal beszélj minden problémádról. Neki kell eldönteni, hogy egyáltalán tudsz-e babát várni.
szia,persze kezd el nyugodtan.a méhpempő igazából rendbe rakja a hormonpaneled,nem fogja megküldeni a pulzusod vagy ilyesmi :)
én ettem igazit,borzasztó rossz íze van,de nekem rendbe vágta a ciklusom,ami amúgy nem volt.mikor elkezdtem,még abban a hónapban babás lettem.és most is újra fogom kezdeni.
Jajj de jó kedves utolsó, hogy írtál ilyen pozitív dolgot, enek örülök hogy nem kavarja meg a pulzusom.
És gratulálok őszintén hogy sikerült teherbe esned 😊☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!