Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kezdhetem már most a folsav...

Kezdhetem már most a folsav szedést vagy várjak még vele?

Figyelt kérdés

Még nem próbálok teherbe esni. Januárban kezdünk bele a családalapításba, mert párom nem rég kezdett dolgozni, és várunk még, hogy stabil legyen a helye.

Olvastam ma, hogy a teherbeesés tervezett időpontja előtt már el kell kezdeni szedni folsavat, de nem tudom, hogy ennyivel hamarabb nem korai-e.

Egyáltalán lehet bármi mellékhatása? Mennyit szedjek egy nap és mikor kezdjem?

Köszönöm a választ és bocsánat, ha buta a kérdés, de első baba lesz, nagyon régóta várom már és szeretném, ha majd minden a legjobban menne.

2012. okt. 20. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Ártani nem árhatsz vele. Mi is januártól tervezünk a tettek mezejére lépni, és okt. elejétől szedem a Femibion 800-at.
2012. okt. 20. 22:26
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ, akkor holnap veszek is. Mennyit kell belőle szedni?

Sok sikert nektek is a babához :)

2012. okt. 20. 22:30
 3/4 anonim ***** válasza:
napi 0,4 egy tabletta a patikaban tudjak A folsav jit tesz depressio ellen is es javit a verkepen Vizben oldodik igy akar Eleted vegeig szedheted nem art sot minden masodik no kronikus folsav hianyban szenved
2012. okt. 20. 22:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Szerintem a felkészülés időszakában napi 1 szem elég. :)

Nektek is minden jót!

2012. okt. 21. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!