Párommal nagyon szeretnénk kisbabát.Decemberben volt sajnos egy vetélésem,utána kb 5 napig véreztem.A következő menstruációm rá 9 hétre jelentkezett,miután elkezdtem szedni a Maca kapszulát.Voltam két orvosnál,mindkettő megvizsgált...és azt mondták minden rendben.Várjunk meg még egy vérzést és próbálkozhatunk újra.Csak sajnos a vérzésem azóta nem jelentkezett,most vagyok a ciklusom 31.napján.Vettem méhpempőt,de mindenhol azt hallom,hogy a menstruáció utolsó napján kell elkezdeni,hogy segítse a teherbeesést,de azt is hallottam,hogy menstruációs zavarokra is jó.Most akkor elkezdhetem csak úgy szedni vagy mit csináljak?Hiába megyek orvoshoz,mindenhol azt mondják,hogy minden rendben...
2015. márc. 31. 19:29
1/8 anonim válasza:
Csakis kizárólag a menstruáció első napjától reggel éhgyomorra 1 mérőkanálnyit kell elszopogatni legalább 5 percig!!!! Utána fél óra múlva ehetsz majd csak. Majd este lefekvés előtt ugyanígy!
Mióta próbálkoztok? Mi már 1 éve és semmi. Szedtem méhpempőt, kaptam gyógyszert, semmi. Most a gyógyteákkal próbálkozok és Metformint kaptam. Nagyon el vagyok már keseredve :(
2015. márc. 31. 19:58
2/8 A kérdező kommentje:
Hát mi június óta. Egyszer osszejott de 6 hetesen elveteltem.és tényleg bárhova mentem orvoshoz mindenhol.az volt, hogy minden rendben...valahol azt olvastam a mehpemporol hogy menstruációs zavarokra és meddőségre úgy kell szedni hogy 28 napig szedni kell aztán 28 nap.szünet és a újra elölről.
2015. márc. 31. 20:35
3/8 anonim válasza:
En 2 ev sikertelen probalkozas utan kezdtem el mehpempöt szedni. Nekunk is azt mondtak, hogy minden rendben, megsem jött a baba. Ciklus 5. napjan erkezett meg a mehpempö, akkor el is kezdtem szedni, mert nem vot turelmem varni. 3 honap utan tartottam szunetet (igazabol fel is adtam) es akkor össze is jött a baba. Most 17 hetes vagyok.
2015. ápr. 1. 10:20
4/8 A kérdező kommentje:
Utolsó akkor szerinted elkezdhezem bármikor? Hiába várom hogy menstruáció utolsó napján kezdjem ha nem jön meg...Gratulálok Nektek! Akkor neked a ciklusod is rendben volt?
2015. ápr. 1. 10:39
5/8 anonim válasza:
Köszönöm. Igen, rendben volt a ciklusom, de megsem jött a baba. Azert gondoltam, hogy barmikor el lehet kezdeni, mert sok mas egyeb dologra is ajanljak, ami fuggetlen a ciklustol. Lehet, hogy hulye vagyok, de a szerevezetem honnan tudja, hogy en eppen mire akarom szedni? A ferjem amugy orvos es ö sem mondta, hogy nem kezdhetnem el akar 5.napon. Nekunk bejött.
Persze az is lehet, hogy csak az segitett, hogy feladtuk es mar nem stresszeltunk rajta, egyszeruen csak egyutt voltunk (abban a honapban rengetegszer).
Szoritok, hogy nektek is hamar sikeruljön.
2015. ápr. 2. 10:48
6/8 A kérdező kommentje:
Én is elkezdem most mert hiába várom a vérzést.azt olvastam ciklus beállítására is jó és úgy kell szedni hogy 28 napig szedés aztán 28 nap.szünet pihizek.kiprobalom így.Terhesség alatt is szeded? Elvileg a rosszullétekre is jó.
2015. ápr. 2. 12:59
7/8 anonim válasza:
Nem, igazabol eszembe sem jutott, hogy ujra elkezdjem szedni. Bar idaig nagyon rosszul voltam, lehet jo lett volna. De terhesen inkabb nem szedem.
Szerintem jol teszed, hogy elkezded. En egy pici akacmezet ettem utana, hogy az izet elnyomja.
Remelem Neked is hatasos lesz es hamarosan pozitivat tesztelsz!
2015. ápr. 2. 14:42
8/8 anonim válasza:
Akinél az orvos nem állapított meg egyéb szervi problémát (endometriózis, inzulinrezisztencia stb.), annak valóban segíthet a méhpempő de érdemes mással is próbálkozni. Nálam pl. a folyamatos stressz okozott problémát, valamint szintén korábbi vetélés. Jártuk az orvosokat, genetikusnál is voltunk, kromoszómavizsgálaton is, mindent rendben találtak. Közben rendszeresen szedtem a méhpempőt, de azon kívül, hogy az egyébként normál menstruációmat összezavarta, híztam tőle és nagyon dús lett a hajam, más változás nem történt. Ekkor elkezdtem a cickafark/palástfű kúrát a méhpempő elhagyásával. Az egyik várandósságom előtt volt egy hormonvizsgálatom is, ez igazolta, hogy a hormonszintemnek jót tett a kúra, az orvosom szó szerint azt mondta, olyan mint egy huszonévesé, pedig 35 voltam akkor. Én hiszem, hogy ez sokat segített abban, hogy 3 gyermekem született 5 év alatt, a legkisebb most 9 hónapos. Ha esetleg kipróbálnád a méhpempő mellett a kúrát: a ciklus első felében a cickafark teát, a második felében a palástfüvet ittam mindegyik várandósság előtt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!