Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhpempőt szedők, ki járt még...

Méhpempőt szedők, ki járt még így?!

Figyelt kérdés
Részben immunerősítés cèljából kb6-7.hete elkezdtem tiszta méhpempőt szedni.(vérzés alatt szünettel ahogy olvastam)Előző hónapban megjött 24napra(27helyett) most pedig a 11.napon volt minimális barnázásom,ma egy csepp vér reggel.Hozzáteszem azonnal abbahagytam ekkor.(nőgyógyászati szűrésen múlt hónapban voltam,minden rendben volt)Másnap is voltak ilyen negatív tapasztalatai ciklus szempontjából ezzel a készítménnyel?Mindenkinek köszönöm,aki ír.
2015. márc. 20. 08:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Én 3hete kezdtem el szedni,pár napja jött meg,de előtte nap már barnáztam holott soha nem szoktam.Viszont nekem napra pontosan megjött.Én babavárás miatt kezdtem el szedni :-) remélem segít.
2015. márc. 20. 09:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem a mellem fajt töle nagyon mensi elött. Regebben soha nem ereztem. A verzeseim is sokkal erösebbek lettek. 4 honapig ettem, utana tartottam egy kis szunetet es most 15 hetes kismama vagyok. Majdnem 2 ev utan sikerult.
2015. márc. 20. 11:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia, en 2 honapig szedtem. Az elsö honapban 3 nappal mensi elött barnaztam, a 2. honapban 11 nappal (ovu utani 2. naptol) mensi elött mar barnaztam. Ebben a honapban mar nem szedtem, mert en megijedtem ettöl a sok barnazastol, ugyhogy nem tudom, hogy most ez jot tett, vagy nem, verzesem is sok volt utana, en remelem, hogy jot tett. Hogy sikerül-e a baba, az jövö het vegen derül ki. Most vagyok a 2. dpon, eddig szerencsere nincs barnazas, de meg messze a nem vart napja. Szerintem ne hagyd abba a szedeset, mert ezt kuraszerüen kell alkalmazni, es tenyleg segithet. En sem hagytam abba, bar nem is gyanakodtam akkor, hogy esetleg a mehpempötöl lehet, csak utana gondoltam, hogy lehet, hogy az lehetett az oka!
2015. márc. 20. 15:01
 4/8 A kérdező kommentje:

Koszonom a válaszokat!

Ma egy természetgyógyászatban jártas ismerősöm azt mondta,5-6hét szedés után,ha ilyen tuneteim vannak függesszem fel a szedését,mert nekem valoszinu megzavarta a horomonjaimat.

Most varok 4-6hetet,hogy kiürüljön és normális ciklusom legyen újra.

Akinek sikerült a baba gratulalok,neked kedves utolso drukkolok most h sikeruljon!

2015. márc. 20. 21:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Ooooo, te jo eg!!! :) Nekem a mehesz azt mondta amikor vettem, hogy kuraszerüen javasolja, tehat 1 honapig minden nap. Mivel nem fogyott el 1 honap alatt, igy a masodik honapban is ettem szorgalmasan :) De egyelöre ennyi eleg volt, most varom az eredmenyt, köszönöm a szurkolast! Jövö heten megyek nögyogyaszhoz, bar a terhesseget nem fogja tudni megallapitani, de talan meg tudja allapitani az arra utalo jeleket. Izgulok nagyon, majd beszamolok, hogy mit tudtam meg. Minden babara vagyonak nagyon drukkolok!!!!
2015. márc. 20. 21:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia Kerdezö! Eddig semmi, ma vagyok a 27. napon, volt a 8. dpo-tol rozsaszinezes, meg barnazas, de ma meg semmi. Pedig mar este van, es a mindjart megjön erzes is elmult. Nagyon izgulok. Teszt reggel negativ volt, remelem baba van, es kesöbb mutatja. Irok majd!
2015. ápr. 1. 19:54
 7/8 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, ma megjött :)
2015. ápr. 3. 17:19
 8/8 A kérdező kommentje:

Sajnalom!

Akkor lehet,hogy neked sem volt ez jó(teherbeesés cèljából).Amúgy szerintem nagyon egészséges dolog.

Szerintem most 1-2hónapig ne szedjél semmit,had ürüljön ki a szervezeted.Nekem 1hete jött meg újra(barnázás nélkül) 22napra,de vegre rendes eros 4napos volt.Most nem szedek semmit,remelem visszaáll a rend nálam is:-)

2015. ápr. 4. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!