Méhpempőt szedők, ki járt még így?!
Figyelt kérdés
Részben immunerősítés cèljából kb6-7.hete elkezdtem tiszta méhpempőt szedni.(vérzés alatt szünettel ahogy olvastam)Előző hónapban megjött 24napra(27helyett) most pedig a 11.napon volt minimális barnázásom,ma egy csepp vér reggel.Hozzáteszem azonnal abbahagytam ekkor.(nőgyógyászati szűrésen múlt hónapban voltam,minden rendben volt)Másnap is voltak ilyen negatív tapasztalatai ciklus szempontjából ezzel a készítménnyel?Mindenkinek köszönöm,aki ír.2015. márc. 20. 08:52
1/8 anonim válasza:
Én 3hete kezdtem el szedni,pár napja jött meg,de előtte nap már barnáztam holott soha nem szoktam.Viszont nekem napra pontosan megjött.Én babavárás miatt kezdtem el szedni :-) remélem segít.
2/8 anonim válasza:
Nekem a mellem fajt töle nagyon mensi elött. Regebben soha nem ereztem. A verzeseim is sokkal erösebbek lettek. 4 honapig ettem, utana tartottam egy kis szunetet es most 15 hetes kismama vagyok. Majdnem 2 ev utan sikerult.
3/8 anonim válasza:
Szia, en 2 honapig szedtem. Az elsö honapban 3 nappal mensi elött barnaztam, a 2. honapban 11 nappal (ovu utani 2. naptol) mensi elött mar barnaztam. Ebben a honapban mar nem szedtem, mert en megijedtem ettöl a sok barnazastol, ugyhogy nem tudom, hogy most ez jot tett, vagy nem, verzesem is sok volt utana, en remelem, hogy jot tett. Hogy sikerül-e a baba, az jövö het vegen derül ki. Most vagyok a 2. dpon, eddig szerencsere nincs barnazas, de meg messze a nem vart napja. Szerintem ne hagyd abba a szedeset, mert ezt kuraszerüen kell alkalmazni, es tenyleg segithet. En sem hagytam abba, bar nem is gyanakodtam akkor, hogy esetleg a mehpempötöl lehet, csak utana gondoltam, hogy lehet, hogy az lehetett az oka!
4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat!
Ma egy természetgyógyászatban jártas ismerősöm azt mondta,5-6hét szedés után,ha ilyen tuneteim vannak függesszem fel a szedését,mert nekem valoszinu megzavarta a horomonjaimat.
Most varok 4-6hetet,hogy kiürüljön és normális ciklusom legyen újra.
Akinek sikerült a baba gratulalok,neked kedves utolso drukkolok most h sikeruljon!
2015. márc. 20. 21:03
5/8 anonim válasza:
Ooooo, te jo eg!!! :) Nekem a mehesz azt mondta amikor vettem, hogy kuraszerüen javasolja, tehat 1 honapig minden nap. Mivel nem fogyott el 1 honap alatt, igy a masodik honapban is ettem szorgalmasan :) De egyelöre ennyi eleg volt, most varom az eredmenyt, köszönöm a szurkolast! Jövö heten megyek nögyogyaszhoz, bar a terhesseget nem fogja tudni megallapitani, de talan meg tudja allapitani az arra utalo jeleket. Izgulok nagyon, majd beszamolok, hogy mit tudtam meg. Minden babara vagyonak nagyon drukkolok!!!!
6/8 anonim válasza:
Szia Kerdezö! Eddig semmi, ma vagyok a 27. napon, volt a 8. dpo-tol rozsaszinezes, meg barnazas, de ma meg semmi. Pedig mar este van, es a mindjart megjön erzes is elmult. Nagyon izgulok. Teszt reggel negativ volt, remelem baba van, es kesöbb mutatja. Irok majd!
8/8 A kérdező kommentje:
Sajnalom!
Akkor lehet,hogy neked sem volt ez jó(teherbeesés cèljából).Amúgy szerintem nagyon egészséges dolog.
Szerintem most 1-2hónapig ne szedjél semmit,had ürüljön ki a szervezeted.Nekem 1hete jött meg újra(barnázás nélkül) 22napra,de vegre rendes eros 4napos volt.Most nem szedek semmit,remelem visszaáll a rend nálam is:-)
2015. ápr. 4. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!