Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meddig igyam még a cickafark...

Meddig igyam még a cickafark teát? Kezdhetem már a palástfüvet? Többi lent.

Figyelt kérdés
2-án kezdtem el inni, de 4-én kezdődött a menstruációm (nem okozott vérbőséget), letelt a 14 nap, amiket itt olvastam addig javasoltátok, de nem tapasztaltam még cervix nyákot, nem vagyok száraz, de nyák az nincs. Elkezdjem a palástfüvet inni?
2012. júl. 16. 12:58
 1/5 Mayra ***** válasza:

Én 2 hétig ittam a cickafarkot kéthétig a palástfűt. Menstruáció első napjától számitva. Gondolom babát szeretnétek.

De az a keverék ugy nézett ki : egy csomag cickafarkhoz fél csomag kamilla félcsomag körömvirág fél csomag citromfű fél csomag málnalevél összekeverni napi 2 csésze. Másik keverék egy csomag palástfű és a többi maradék fél. Nekünk első próbálkozásra sikerűlt, hogy a teától e azt nem tudom.

2012. júl. 20. 15:16
 2/5 anonim ***** válasza:

A 14 nap akkor érvényes, ha szabályos 28 napos a ciklusod és a 14-dik napig megtörténik a peteérés. A cickafark teát peteérésig, a palástfű teát peteéréstől a vérzésig javasolt fogyasztani.

Én a helyedben ovu tesztelnék és ha már megtörtént a tüszőrepedés, utána kezdeném inni a palástfűteát.

K.

2012. júl. 22. 12:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Még nem tudok normál ciklust megállapítani, mert lassan 3 hónapja lesz, hogy abbahagytam a fogamzásgátlót, és 60 nap után jött meg először 2 csésze cickafark tea hatására. 16 napig ittam, tojásfehérjés nyákot nem tapasztaltam, a hasamban nyomást érzek, néha szurkálást, így 16 nap után palástfű teát iszok, majd kiderül. Az a baj, hogy elég macerás lenne ovutesztelnem, mert többlaki életet élek, folyton jövök megyek, hordanom kéne magammal, az meg úgy elég kényelmetlen, így a testem jelzéseire hagyatkozom.
2012. júl. 23. 16:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez a Te döntésed! Viszont, ha rossz időben iszod a teát, több kárt okozol, mintha nem is ittad volna!

K.

2012. júl. 24. 13:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de azért remélem akkora kárt nem okoz!
2012. júl. 25. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!