Ti milyen gyakran bújtatok össze és mikor ahhoz, h összejöjjön a baba? És mennyi idő után jött össze?
Figyelt kérdés
Mi május óta próbálkozunk, de nem mondanám, h túl intenzìven. Van, h heti 2x bújunk össze, van, h gyakrabban, van, h egész héten nem tudunk a munkánk miatt. Edig még össze nem jött. A peteérésem környékén kicsit jobban rá szoktunk gyúrni, bár mivel nem pontosak a ciklusaim, ìgy pontosan azt sem tudom kiszámolni. Fontos lenne gyakrabban összebújni? Mik a tapaztalataitok?2015. szept. 29. 17:29
1/2 anonim válasza:
Ovu környékén kétnaponta, nem sűrűbben, egyébként amikor jólesik. Javaslom, hogy vezess görbét, hogy tudjátok mikor érdemes célzottabban próbálkozni.
2/2 anonim válasza:
visszanéztem a kalkulátorban: első terhességemnél 4x voltunk együtt (2 hetente 2x)abban a hónapban, második terhességemnél 6x voltunk (sajnos vele elvetéltem), harmadik (jelenlegi) terhességemnél érdekes most látom szintén 4x:-) az ovut érzem, akkor figyeltünk, hogy együtt legyünk.
(első és harmadik terhességem első ciklusban, második második ciklusban fogant).
Én a cervixnyák megfigyelését és ovutesztet ajánlom! Hőmérőzni nem próbáltam. És vitaminokat!(pl E). Sok sikert!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!