Szerintetek mi számít rágörcsölésnek? Ti miket tesztek hogy hamarabb összejöjjön a baba?
Annyi h fogamzàsgàtló, kàrosszenvedèlyek le, ès ugyanugy szexeltünk mint előtte.....elsőre lett baba.
Semmit nem kell tenni csak ennyit.
Jó persze, akinek 3 hónapon belül összejön, az könnyen jelent ki olyanokat, h ő nem görcsölt rá, laza volt és lám össze is jött hamar. De mit szólnátok pl. a 20. sikertelen hónap után?
Akkor is ilyen húdelazák tudnátok lenni? Senki nem úgy indul neki a gyerekcsinálásnak, h majd jól rágörcsöl. Először még mindenki vidáman, bizakodva vág bele, úgy ahogy ti. Nem keseredik el az első sikertelen hónapban, a másodikban sem, a 3. után még azt mondja,na majd a következő hónapban...de higgyétek el, a legpozitívabb embernél is eljön az a pont, ahol kétségbe esik.
Örüljetek, h nálatok nem jött el.
Ott a pont az utolsónál.
Én is rendkívül lelkes voltam az elején. Rágörcsölés nálam is volt, amikor nem tudtam másra gondolni és teltek a hónapok, évek. Most egy picit lazább vagyok ezzel, de könnyen át lehet esni a túloldalra, és hatása alá kerülni a sikertelenségnek.
Nekem a második gyermekem jott ossze,az elso azonnal.
3-4hónap türelmes,ès nem rágörcsölős hónap utan elkezdtem ovu tesztet használni,teák,vitaminok,mehpempo stb.Jöttek a hónapok,ès egyre elkeseredettebb lettem.A 10.hónapban aztân total kiakadtam magamon,és úgy döntöttem majd egyszer meglep mindket a baba,nem foglalkozom ezzel tovább.Semmit nem csináltunk abban a hónapban csak egyutt voltunk mikor jol esett,nem figyeltem a napokat.
Màr a következő várható vérzésem előtt 1héttel furán éreztem magamat,masnap teszteltem ès pozitív volt!
Èn csak azt tudom tanácsolni valahogy fejben próbáld elengedni magadat,amennyire csak lehet!(teljesen nem lehet,ezt ên is tudom)
Engem a sport kapcsolt ki,de a baratnomnek a kiskutyaja segített(rà 3hónapra lett terhes)
A kismamákat ên is kerültem,főleg miután csupa olyannal futottam ossze,akinek elsőre sikerült 2,meg több baba...sok sikert!!
Nem tudom,szerintem a lényegre válaszoltam:hogy (magam esetêben) mikor ès mit tartok rágörcsölèsre.Azt is leírtam,hogy nalam 3-4honap utan jelentkezett ez,és a 10.hónapban múlt el.
Lehet nem részleteztem,de amiket felsoroltam (teák,ovu teszt,tervezett együttlétek)nâlam a rágörcsölèst jelentettèk.
De te biztos sokkal érthetőbben,ès hasznosabban válaszoltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!