Lehetséges, hogy sikerült a baba?
2hónap tisztulàst ajànlott a nőgyógyàsz. Gyógyszer mellett 28 naposak voltak a ciklusaim.4napig volt mensim. Most megszakítàssal törtèntek a dolgok. Az első hónapban 36.napra jött meg 2napig tartott csak. Eljött a következő hónap ugymond 44. napnàl jàrok ès semmi.
Viszont szeretnènk babàt nagyon örülnènk. Tünetek, hàt tegnap óta fàj a cicim belső fele. A hasam is szúrkàllt puffadok egèsz hèten persze èteltől is lehet. Többet jârok wc-re is màr pedig èn alig iszom. Fàj a derekam lehet a munka miatt, habàr nem eröltetem magam. Vasàrnap tesztelek. Valaki hasonlóhelyzetben? Köszönöm, hogy elolvastàtok.
Nem akarlak elkeseriteni,de szerintem nem vagy terhes.Nekem is ugyan es volt,amikor abbahagytam a gyogyszert.5 honapig ossze vissza jott meg,aztan utana beallt 30 napra es ujra elkezdett iszonyatosan gorcsolni a hasam,ahogy regen mensi elott.A 7.honapban fogant meg a lanyunk.
Kivanom,hogy nektek elobb sikeruljon!
Én se akarlak elkeseríteni, de én is így jártam, ahogy te, azt hittem 2 hónapban is, hogy baba, de nem.
Én januárban hagytam abba a gyógyszert, akkor megjött ahogy kell, aztán első "rendes" hónapban 1 hetet késett, második hónapban 2 hetet. Teljesen összekavarodott a szervezetem, lassan már azon gondolkozok, hogy megyek kivizsgálásra, mert PCOS tüneteket vettem észre magamon. :( Pedig babát szeretnénk, és nem védekezünk a gyógyszer abbahagyása óta sem (előtte meg ugye egyértelmű hogy nem is védekeztünk), de még nincs baba. Minden menzesz előtt éreztem a terhességi tüneteket, hányinger, émelygés, szédülés, hasszurka, mellfeszülés, stb stb...azt hittem összejött, de nem...ellőttem majdnem 20 db tesztet a 3 hónap alatt, de persze negatív volt mind...
Szerintem megyek dokihoz ebben a hónapban. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!