Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy sikerült a baba?

Lehetséges, hogy sikerült a baba?

Figyelt kérdés

2hónap tisztulàst ajànlott a nőgyógyàsz. Gyógyszer mellett 28 naposak voltak a ciklusaim.4napig volt mensim. Most megszakítàssal törtèntek a dolgok. Az első hónapban 36.napra jött meg 2napig tartott csak. Eljött a következő hónap ugymond 44. napnàl jàrok ès semmi.

Viszont szeretnènk babàt nagyon örülnènk. Tünetek, hàt tegnap óta fàj a cicim belső fele. A hasam is szúrkàllt puffadok egèsz hèten persze èteltől is lehet. Többet jârok wc-re is màr pedig èn alig iszom. Fàj a derekam lehet a munka miatt, habàr nem eröltetem magam. Vasàrnap tesztelek. Valaki hasonlóhelyzetben? Köszönöm, hogy elolvastàtok.

2014. ápr. 12. 13:58
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
7èv utàn hagytam abba a gyógyszert januàrban. Gondolom megvan zavarodva a szervezetem.
2014. ápr. 12. 14:01
 2/18 anonim ***** válasza:
Sztem lehet hogy baba:) A tüneteidből simán lehet. De még mindig megszakítással voltatok együtt? Mert akkor kisebb az esélye, de lehet. Sztem a gyógyszer nem 100% hogy bekavart. Én igaz "csak" 5 évig szedtem. Első gyógyszermentes hónapban megjött 30 napra és most a másodikban is sajnos. Pedig nagyon reménykedtem egy babóban. Megy a drukk neked! Írd meg mi lett az eredmény :)
2014. ápr. 12. 15:21
 3/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszod!!!:-) Drukkolok nektek Èn is. 2napja kezdtük el megszakítàs nélkül! :-) Holnap megírom, hogy mi lett az eredmèny. Van étvàgyam aludni is tudok. Előtte is így volt. Meg van hajtàs a munkahelyen. Bàrmi fogható valamire, nemigaz? :-)
2014. ápr. 12. 15:48
 4/18 A kérdező kommentje:
Elővàladékból is lehet azt mondjàk. Hihetetlennek tűnik ha sikerült. De kitartunk ha nem. Nektek is ezt kívànom!!! :-)
2014. ápr. 12. 15:50
 5/18 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseriteni,de szerintem nem vagy terhes.Nekem is ugyan es volt,amikor abbahagytam a gyogyszert.5 honapig ossze vissza jott meg,aztan utana beallt 30 napra es ujra elkezdett iszonyatosan gorcsolni a hasam,ahogy regen mensi elott.A 7.honapban fogant meg a lanyunk.

Kivanom,hogy nektek elobb sikeruljon!

2014. ápr. 12. 17:46
 6/18 anonim ***** válasza:

Én se akarlak elkeseríteni, de én is így jártam, ahogy te, azt hittem 2 hónapban is, hogy baba, de nem.

Én januárban hagytam abba a gyógyszert, akkor megjött ahogy kell, aztán első "rendes" hónapban 1 hetet késett, második hónapban 2 hetet. Teljesen összekavarodott a szervezetem, lassan már azon gondolkozok, hogy megyek kivizsgálásra, mert PCOS tüneteket vettem észre magamon. :( Pedig babát szeretnénk, és nem védekezünk a gyógyszer abbahagyása óta sem (előtte meg ugye egyértelmű hogy nem is védekeztünk), de még nincs baba. Minden menzesz előtt éreztem a terhességi tüneteket, hányinger, émelygés, szédülés, hasszurka, mellfeszülés, stb stb...azt hittem összejött, de nem...ellőttem majdnem 20 db tesztet a 3 hónap alatt, de persze negatív volt mind...

Szerintem megyek dokihoz ebben a hónapban. :(

2014. ápr. 12. 19:14
 7/18 A kérdező kommentje:
Semmi baj, nem keseredem el hisz modt kattantunk rà, úgyhogy nem esik rosszul ha nem jön össze. Igen mondtàk sokan, hogy ilyenkor megzavarodik a szervezet. Kivàncsian vàrom akkor, hogy mit hoz a következő hónap úgymond. Hihetetlenne ha összejönne nem is akarom elhinni. Sokat olvastam mindenfèlèt, úgyh nem izgulok, bàrmi lehet. Köszönöm az őszinte vàlaszokat. Azèrt holnap megírom mindenképp mi lesz. Szép estèt, drukkolok nektek reméljük minèl hamarabb összejön , én mèg az elejèn vagyok nagyon, de nem vagyok ràizgulós, de kitudja lehet ha sokadik hónapnàl jobban fogok izgulni aggódni.
2014. ápr. 12. 20:01
 8/18 A kérdező kommentje:
Hàt elkell, hogy mobdjam a derekam egyre jobban fàj ès a hasam is görcsöl. Nagyon úgy èrzem megfog jönni. Persze ez nem baj, most lendülünk bele nem lesz meglepi. De mindenkèpp jelentkezem. Ennyi idő utàn is megjöhet, legalàbb van valami jelzès.
2014. ápr. 12. 21:39
 9/18 A kérdező kommentje:
Kimentem wc-re annyira görcsöltem. És hopp megjött. Ami persze nem baj. Eddig mindig reggel jött meg. Úgy làtszik működött a megszakítàsos vèdelem, de mostmàr megkezdődik a babaproject. Nektek meg drukkolok!!!!! :-))))
2014. ápr. 12. 22:44
 10/18 anonim ***** válasza:
megy a drukk neked is :)
2014. ápr. 13. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!