Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeretnénk kisbabát de nem...

Szeretnénk kisbabát de nem vagyok biztos benne hogy sikerült-e a baba szerintetek?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnénk kisbabát 11 nappal ezelőtt a férjem belém élvezett,és 3 nappal ezelőtt reggel hányingerem volt,szédültem és hánytam is a melleim annyira fájnak hogy ha a ruha hozzá ér már fáj! 2 nappal ezelőtt csináltam tesztet kettőt is, de negatív lett :/ Szerintetek lehetek terhes??
2014. márc. 16. 17:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Ha azt mondom igen, rögtön elkönyveled, hogy terhes vagy? Először tájékozódni kéne, mielőtt gyereket csináltok, és ezt rosszindulat nélkül mondom... 14 napnak el kell telnie az aktustól, hogy a teszt megbízható eredményt mutasson. Csinálj egy másik tesztet 3-4 nap múlva.
2014. márc. 16. 17:20
 2/21 A kérdező kommentje:
Szia! Nem könyvelem el, azért itt is megkérdezem hátha más is volt így vagy hasonló helyzetben! Interneten is olvasgattam kérdezősködtem olyanoknál akiknek van gyermekük és egyik azt mondja hogy nagy valószínűségbe terhes vagyok..valaki azt mondja hogy nem..azzal hogy itt megkérdeztem nem vesztek vele semmit maximum "okosabb" leszek. Tesztet mindenképp fogok még csinálni! További szép napot! :)
2014. márc. 16. 17:25
 3/21 anonim válasza:
100%

Sok értelme volt feltenni a kérdést, mert előrébb úgysem jutsz, 50-50% az esély.

20/L

2014. márc. 16. 17:27
 4/21 A kérdező kommentje:
Csak ismételni tudom amit az előbb írtam, nem vesztek vele semmit azért van ez az oldal nem? :)
2014. márc. 16. 17:30
 5/21 anonim ***** válasza:
Menstruációd mikor lenne esedékes?
2014. márc. 16. 17:31
 6/21 A kérdező kommentje:
10 nap múlva,mindenképp azt megvárom de nagyon sok esetben van akinél terhesség közben is meg van a menstruációjuk.
2014. márc. 16. 17:33
 7/21 anonim ***** válasza:

Igen, terhesség alatt is lehet vérezni, de az teljesen más mint egy menstruáció mind mennyiségre, mind minőségre. Egyébként a terhesség alatti vérzés bajt jelent, akár el is mehet tőle a baba, ha nem veszik kellően komolyan.

A nemvárt napján tesztelj. Addig felesleges pénzkidobás csak. Sok sikert a babához.

2014. márc. 16. 17:38
 8/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!:)
2014. márc. 16. 17:43
 9/21 anonim ***** válasza:

10 nap múlva??? Kicsit korai volt még tesztelni. Egyszer hánytál...nagyon messzemenő volt rögtön terhességet diagnosztizálni magadnál!

Várd meg, hogy megjön-e. És ha nem,akkor teszt!

2014. márc. 16. 20:56
 10/21 anonim ***** válasza:

nagyon, nagyon korán teszteltél. 12 nqappal nemvárt előtt lehetetlen, hogy bármit is mutasson a teszt. Másrészt a tüneteket az együttlét utáni 8. napon érezted, ha jól számolom. ha éppen az együtytlétkor fogant, akkor is éppenhogy elkezdődött a beágyazódás, amikor hányingered volt, tehát a tüneteket szerintem nem procukálhatta a terhesség, mert a tünetek csak beégyazódás után jelentkezhetnek.

Várd meg a nemvárt napját, és akkor tesztelj, vagy egy nappal utána. addig meg felesleges beleélni magad.

2014. márc. 18. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!