Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeretnénk kisbabát de nem...

Szeretnénk kisbabát de nem vagyok biztos benne hogy sikerült-e a baba szerintetek?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnénk kisbabát 11 nappal ezelőtt a férjem belém élvezett,és 3 nappal ezelőtt reggel hányingerem volt,szédültem és hánytam is a melleim annyira fájnak hogy ha a ruha hozzá ér már fáj! 2 nappal ezelőtt csináltam tesztet kettőt is, de negatív lett :/ Szerintetek lehetek terhes??
2014. márc. 16. 17:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Most tényleg milyen választ vársz?

Vagy terhes vagy, vagy nem! Több lehetőség, nem nagyon van...

A menstruációd jelentkezése előtt ennyivel pedig csak a jóisten tudná megmondani, hogy terhes vagy-e.

Várd ki szépen azt az időt, amikor meg kéne jönnie, ha nem jön meg időben, akkor tesztelj!

Jobb tanács nincs!

2014. márc. 19. 06:24
 12/21 anonim ***** válasza:
szia!tesztet csináltál?én elhiszem,hogy hányingered volt és hogy hánytál is,és mégpedig azért mert én aktus után 6!!!!nappal olyan hányigerre ébredtem azt hittem megzavarodok.másnap megint és így tovább...terhes voltam rá 3 napra a mensim előtt 5 nappal a teszt is igazolta:)
2014. márc. 19. 14:59
 13/21 anonim ***** válasza:
Szerintem, abaj az időzítéssel lehet inkább. 21napos luteális fázis azért ritka. Persze nem lehetetlen és sok kismama írt ilyet, hogy a ruhát sem tudták elviselni, ha hozzáért. Szurkolok!
2014. márc. 19. 18:43
 14/21 A kérdező kommentje:
Utolsó két kommentelőnek nagyon szépen köszönöm a válaszokat reménykedem benne hogy sikerült és teherbe tudtam esni :):) további szép napot!;)
2014. márc. 19. 20:52
 15/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Szerintem is hamar teszteltel!

Nekem tüneteim 6-7 nappal kezdődtek a nem várt előtt, akkor is vártam a teszteléssel es picit es "csak" 3 nappal a nem várt előtt teszteltem.

Előtte való hónapban nem jott össze es folyton szédültem a melleim is fájtak/ feszültek, negatív is lett a teszt :(

Drukkolok es szerintem csak ha ugy érzed akkor 2 nappal a nem várt elott tesztej korábban!

Remelem neked is kövér 2 csíkos vagy + os lesz a teszted!

Majd mindenképpen írd meg!

10hkm

2014. márc. 20. 01:32
 16/21 anonim ***** válasza:

Na, mi újság?

Ha jól számolom, most kellene megjönnie.

2014. márc. 26. 22:22
 17/21 A kérdező kommentje:
Szia! Igen ma kellett volna ,de nem jött meg..továbbra is hányingerem van de már nem csak reggelente a melleim is továbbra is fájnak és feszülnek..de tesztet még nem csináltam ez van eddig remélem a legjobbat :)
2014. márc. 26. 22:36
 18/21 anonim ***** válasza:

Akkor ha ma kellett volna megjönnie, holnap nyugodtan tesztelhetsz reggel. Az már egészen biztosra kimutatja a terhességet.

Sok sikert!

2014. márc. 27. 12:40
 19/21 anonim ***** válasza:
No izgulok! :) Mi újság, sikerült?
2014. márc. 28. 09:05
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem sikerült:/:'(
2014. márc. 28. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!