Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek mennyi idő után sikerült...

Kinek mennyi idő után sikerült a baba?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez rengeteg mindentől függ, és nem lehet általánosítani, de engem mégis érdekel.

Akik tervezték és az időzítésre is odafigyeltek, azoknak mennyi idő után sikerült teherbe esni?

Köszönöm!

2014. ápr. 6. 14:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%
Rögtön az első hónapban! :)
2014. ápr. 6. 15:00
 2/15 anonim ***** válasza:
A kisfiam elsőre. Most újra próbálkoztunk, mert kistestvért szeretnénk. Ebben a ciklusban próbálkoztunk először, és úgy érzem, össze is jött.
2014. ápr. 6. 15:03
 3/15 anonim ***** válasza:
2,5 év
2014. ápr. 6. 15:35
 4/15 anonim ***** válasza:
Elso baba elso hónap,második 12.honapban.Most az elso probalkozos hónapon vagyunk tul.
2014. ápr. 6. 15:39
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekünk a 2. hónapban. Igaz, az első az csak egy "fél" hónap volt. Mondjuk nekem minden hónapban nagyon egyértelmű jele van a peteérésnek, így nagyjából tudtam, mikor esélyes, hogy sikerüljön.
2014. ápr. 6. 15:50
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. ápr. 6. 15:59
 7/15 anonim ***** válasza:
5 év
2014. ápr. 6. 16:08
 8/15 anonim ***** válasza:

Első babámat várom, mikor eldöntöttük a férjemmel, hogy jöhet a lurkó, egyből kismama lettem, az első próbálkozós hónapban... igaz én "készültem" az áldott állapotra, rendszeresen futottam, plusz a fog. gátlót is abbahagytam 2 éve, mikor még nem volt konkrétan tervben a Picur...

23. hkm

2014. ápr. 6. 16:30
 9/15 anonim ***** válasza:

1 évnél jàrunk, de még nincs babànk....viszont 3 vetélésem màr volt :(

Ti mióta próbàlkoztok kérdező???

2014. ápr. 6. 16:47
 10/15 anonim ***** válasza:
8! én kb 2-3 évvel elötte már elkezdtem rá készülni (leszoktama cigiről stb) hogy egyáltalán elkezdtünk probálkozni mégis 5 év volt. Ez semmit nem jelent, nem ezen mulik. Ha ezen mulna akkor az nem esne teherbe aki drogozik, iszik, cigizik vagy éppen éhezik.
2014. ápr. 6. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!