Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek mennyi idő után sikerült...

Kinek mennyi idő után sikerült a baba?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez rengeteg mindentől függ, és nem lehet általánosítani, de engem mégis érdekel.

Akik tervezték és az időzítésre is odafigyeltek, azoknak mennyi idő után sikerült teherbe esni?

Köszönöm!

2014. ápr. 6. 14:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

6 hónap.

Üdv, 11hkm

2014. ápr. 6. 16:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Negyedikben.
2014. ápr. 6. 17:04
 13/15 anonim ***** válasza:

10!

Tisztában vagyok vele, hogy nem (csak) ezen múlott, hogy nekünk egyből megfogant a Picur, de úgy gondoltam, hogy megosztom a teljes sztorimat a kedves kérdezővel, mert az én történetem így kerek... Egyébként a fog.gátló után nekem kellett 1 év, mire helyrejött a ciklusom, szóval nálam biztos, hogy jó döntés volt a gyógyszerről való nagyon hamar leállás...

2014. ápr. 6. 17:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem az első hónapban volt egy halvány pozi tesztem de mádnap megjött.másodjára sikerült a kistesó.a naggyal elsőre terhes lettem.
2014. ápr. 6. 17:29
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Gratulálok mindenkinek, akiknek hamar sikerült a baba! Akinek pedig nem annak kitartás! Sikerülni fog!

Mi nem régóta próbálkozunk...4 hónapja. De bízunk benne, hogy az elkövetkezendő 4-5 hónapban összejön.

2014. ápr. 6. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!