Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy sikerült a baba?

Lehetséges, hogy sikerült a baba?

Figyelt kérdés

2hónap tisztulàst ajànlott a nőgyógyàsz. Gyógyszer mellett 28 naposak voltak a ciklusaim.4napig volt mensim. Most megszakítàssal törtèntek a dolgok. Az első hónapban 36.napra jött meg 2napig tartott csak. Eljött a következő hónap ugymond 44. napnàl jàrok ès semmi.

Viszont szeretnènk babàt nagyon örülnènk. Tünetek, hàt tegnap óta fàj a cicim belső fele. A hasam is szúrkàllt puffadok egèsz hèten persze èteltől is lehet. Többet jârok wc-re is màr pedig èn alig iszom. Fàj a derekam lehet a munka miatt, habàr nem eröltetem magam. Vasàrnap tesztelek. Valaki hasonlóhelyzetben? Köszönöm, hogy elolvastàtok.

2014. ápr. 12. 13:58
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :-)))))
2014. ápr. 13. 08:19
 12/18 anonim ***** válasza:
Szia! Mi van veled azóta? Mit mutatott a teszt? :)
2014. ápr. 19. 20:35
 13/18 A kérdező kommentje:

Szia :-) Kedves vagy, hogy írtál. Nem volt tesztelés, mert pont mikor szerettem volna előző este megjött. Hozzáteszem a 45.napra. Viszont kb egy hónapja már belelendültünk :-) Elvileg ha 28 nappal számolok akkor most hètvégén kell megjönnie, viszont fáj a derekam szúrkal, fáj a hasam alja. Kiváncsi vagyok, lehet pontosan megjön, vagy baba :-) Nem élem bele magam mert első hónap próbalkozás nem sok esély szokott rá lenni.

Megírom ha valami történt. Köszönöm, hogy jelentkeztél. :-)

2014. máj. 8. 19:04
 14/18 anonim ***** válasza:
Én is most nem várom! :) Holnap tesztelek, remélem mutat valamit. Drukkolok nektek! (előző is én voltam, aki érdeklődött). :)
2014. máj. 8. 20:06
 15/18 A kérdező kommentje:

Huuu akkor nagyon drukkolok nektek. :-)

Hát az a furi, hogy a múlthónapban úgy jött meg, hogy az este görcsöltem ràr kis idő utàn meg is jött. Most meg 3napja görcsölök. Ès mèg semmi. Èn 28èves vagyok. Te?

Kellemes hètvègèt! :-)

2014. máj. 10. 08:07
 16/18 anonim ***** válasza:
Pénteken teszteltem, mert én is csütörtök óta görcsölök és fél óránként járok a wcre, hogy na tuti megjött. Nekem is mindig akkor görcsöl csak, mikor épp megjön, de már 3 napja ez van, és nagyon rossz. Szédülök is meg hányingerem is szokott lenni. A tegnapi teszt negatív volt sajnos, esetleg nagyon halvány pozi, de inkább negatívnak mondanám. Holnap vagy hétfőn ismétlek, remélem az már mutat valamit. :) Én 24 éves vagyok egyébként, párom 25.
2014. máj. 10. 11:49
 17/18 A kérdező kommentje:

Óóóó, akkor szorítok nektek, remélem baba. :-) A tünetek jók, reméljük annak a jele, amit szeretnétek. Lehet korán teszteltél, mindenképp tesztelt holnap. De izgi. Nálam sincs még semmi. Vagyis lehetne már. :-)

Kitartás, írj, én is írok. Párom 32éves .

Kellemes pihenést.

2014. máj. 11. 07:40
 18/18 A kérdező kommentje:
Ma reggel pozitívat teszteltem. Érdemes volt kivàrni. :-))))) még fel sem fogtam :-)))
2014. máj. 24. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!