Lehetséges, hogy sikerült a baba?
2hónap tisztulàst ajànlott a nőgyógyàsz. Gyógyszer mellett 28 naposak voltak a ciklusaim.4napig volt mensim. Most megszakítàssal törtèntek a dolgok. Az első hónapban 36.napra jött meg 2napig tartott csak. Eljött a következő hónap ugymond 44. napnàl jàrok ès semmi.
Viszont szeretnènk babàt nagyon örülnènk. Tünetek, hàt tegnap óta fàj a cicim belső fele. A hasam is szúrkàllt puffadok egèsz hèten persze èteltől is lehet. Többet jârok wc-re is màr pedig èn alig iszom. Fàj a derekam lehet a munka miatt, habàr nem eröltetem magam. Vasàrnap tesztelek. Valaki hasonlóhelyzetben? Köszönöm, hogy elolvastàtok.
Szia :-) Kedves vagy, hogy írtál. Nem volt tesztelés, mert pont mikor szerettem volna előző este megjött. Hozzáteszem a 45.napra. Viszont kb egy hónapja már belelendültünk :-) Elvileg ha 28 nappal számolok akkor most hètvégén kell megjönnie, viszont fáj a derekam szúrkal, fáj a hasam alja. Kiváncsi vagyok, lehet pontosan megjön, vagy baba :-) Nem élem bele magam mert első hónap próbalkozás nem sok esély szokott rá lenni.
Megírom ha valami történt. Köszönöm, hogy jelentkeztél. :-)
Huuu akkor nagyon drukkolok nektek. :-)
Hát az a furi, hogy a múlthónapban úgy jött meg, hogy az este görcsöltem ràr kis idő utàn meg is jött. Most meg 3napja görcsölök. Ès mèg semmi. Èn 28èves vagyok. Te?
Kellemes hètvègèt! :-)
Óóóó, akkor szorítok nektek, remélem baba. :-) A tünetek jók, reméljük annak a jele, amit szeretnétek. Lehet korán teszteltél, mindenképp tesztelt holnap. De izgi. Nálam sincs még semmi. Vagyis lehetne már. :-)
Kitartás, írj, én is írok. Párom 32éves .
Kellemes pihenést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!