Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mi számít rágörcsö...

Szerintetek mi számít rágörcsölésnek? Ti miket tesztek hogy hamarabb összejöjjön a baba?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom, hogy nem szabad rágörcsölni a babatémára, majd jön ha jönni akar. De sztem valljuk be aki tényleg babát szeretne mindent megtesz ennek érdekében. De nem tudom eldönteni h hol a határ a túlzott odafigyelés és az egészséges figyelem között.. Elmondanátok ti miket tesztek és mit tartotok már túlgörcsölésnek?
2014. ápr. 13. 07:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ! Egyenlőre én nem érzem rágörcsölésnek a dolgot, de lehet már az. Mi még "csak" 2 hónapja próbálkozunk. Hőmérőzni én nem tudok, mert 2 műszakban dolgozom. Eddig annyit csináltam, hogy szedek vitamint, alapból nem dohányzunk, nem is iszunk, nem vagyunk túlsúlyosak. Figyeltem hogy elvileg mikor lehet peteérésem , és akkor 2-3 naponta voltunk együtt. Szex közben egyáltalán nem gondoltam a babára, élveztem nem járt semmin az agyam. Most viszont ovutesztet szeretnék venni. Én nem "érzem" mikor van peteérésem, vagy csak nem figyelek eléggé a testem jelzéseire. Sokszor gondolok a babára, nézegetem hogy majd miket vennék neki, beszélek róla hogy majd milyen jó lesz, milyen lesz a babaszoba, neveket nézegetek. Nem gondolom hogy rágörcsölök. Bár most ebben a hónapban mikor megjött elsírtam magam. Annyira úgy éreztem hogy most minden oké volt. De mégsem. Ekkor gondoltam úgy hogy lehet rágörcsölök a témára.
2014. ápr. 14. 14:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Teljesen megértelek, én is elsírtam magam, amikor még csak az elején jártunk és sajna megjött (sokszor azóta is). Én is mindig úgy érzem, hogy most igen, mindent jól csináltunk, jókor voltunk együtt, össze kell hogy jöjjön és mégsem... mindig azt kérdezem, hogy miért? Az aki akarja annak nem jön össze, aki nem, annak meg biztos becsúszik. Kegyetlen az élet, nehéz mindig pozitívnak lenni, de azért próbálok laza lenni és nem gondolni a baba témára (bár ez nem igazán sikerül).

Elárulom, hogy én is nézegettem már a neveket még az elején, kinéztem neten babakocsit meg ilyeneket, de már most próbálok nem foglalkozni ezzel, majd csak akkor ha aktuális lesz. Fel a fejjel én arra gondolok, hogy egy hónapban csupán 20 % az esély a babára és biztos én épp nem fértem bele ebbe a 20 %-ba. Sok sikert Nektek :)

2014. ápr. 14. 15:56
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sok sikert neked is ! Igen, olyan nehéz nem gondolni a babára, mikor minden vágya ez az embernek. És persze ilyenkor az utcán mindig babakocsis párokat látok.. Persze miután kisírtam magam én is arra gondoltam hogy majd legközelebb, meg még csak 2 hónapja próbálkozunk, az még nem is sok idő. Csak amikor olyat olvasok v hallok, hogy "jajj nem védekeztünk, becsúszott a gyerek de mit tegyek mert nagyon nem akarom" akkor elborul az agyam. Ha valaki tényleg nem akar gyereket védekezzen. Aki meg szeretne babát annak sokszor nehezen jön össze :S
2014. ápr. 14. 16:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 2,5 év sikertelenség alatt nem tudnám megmondani, hogy mikor jött el a rágörcsölés. Mert sokáig magamnak sem vallottam be, hogy rágörcsölnék, de utólag visszatekintve bizony rágörcsöltem.

Talán úgy tudnám megfogalmazni, hogy amikor a feltételezett ovu utáni két hétben kattog az ember agya, és számolja vissza a napokat, addig, amíg meg kell jönni, na az már egy bizonyos fokú rágörcsölés.

Aztán lehet ám ezt még fokozni tovább...

2014. máj. 31. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!