Ha nem tudok pozitív ovulációs tesztet produkálni, akkor esély sincs arra hogy összejöjjön a baba?
A + teszt elvileg azt mutatja, hogy 36 órán belül lesz ovulációd. Ha minden nap, ugyanabban az időszakban tesztelsz, akkor kell, hogy legyen + teszt.
HA nem volt, akkor lehet, hogy épp egy olyan ciklusod volt, amikor nem volt peteérés. 1-1 ilyen egészséges nőknél is előfordul. Ha kövi hónapban is megismétlődik, akkor érdemes felkeresned a nőgyógyászt, endokrinológust.
Mindenképp menj el egy cikluskövetéses UH vizsgálatra, ami mellé csinálnak hormonvizsgálatot vérből. Elvileg ezt 2 hónapban érdemes nézetni, ez képet ad az állapotodról.
A cikluskövetéshez számolj azzal, hogy hány napos a ciklusod.
Nekem a lányunknál nem volt olyan, hogy egyforma erős lett volna a csík vagy erősebb mégis mindjárt 3 éves lesz :) nála csak délután teszteltem.
A fiunknál már délelőtt és délután is teszteltem. Vele volt pozitív délelőtt 10 órakor és délután már nem volt pozitív, szóval lehet csak lecsúsztál róla. Hőt nem mérsz? Azon jobban lehet látni, hogy van-e peteérés. Igaz csak utólag, de legalább kitűnne, ha esetleg nincs.
Igen, mérj hőt, attól okosabbak leszünk.
Simán lehet ovud, csak neked az érzékenyebb teszt való. maradjunk a hőmérőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!