Járt már igy valaki? Tapasztalatokat várnék!
Lehet terhességtől, de simán lehet attól, mert meg fog jönni a vérzésed és beszedtél valamilyen vírust.
Vagy van valamilyen hormonális és emésztési problémád.
Szóval nem feltétlenül terhesség. De nyilván ha élsz nemi életet, akkor ez nem zárható ki, vagyis csinálj tesztet!
Amúgy nekem van már egy kisfiam, nekem ezek a tipikus émelygős, hányingeres dolgok a 7. hét környékén jelentkeztek, szóval akkor már bőven tudtam, hogy kismama vagyok! És ez az általános. Elég ritka, hogy maga ez a korszak akkor jelentkezzen, bár nyilván előfordul sokaknál, amikor még csak éppen meg kellett volna jönnie a vérzésnek. Az általános az, hogy inkább a 7. hét környékén jön ez elő.
Nekem a hányinger sose reggel jött, inkább délután. Igaz 2 hetes késésnél. A fáradtság viszont jóval korábban, pár napos kimaradásnál már jellemző volt.
De a tünetekre nem érdemes alapozni. A menzesz kimaradás a legegyértelműbb, aztán majd a teszt amikor megcsinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!