Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostys lányok tanácsát...

Clostys lányok tanácsát kérném. Mire kell első clostys hónapban figyelni? Tapasztalatokat várnék.

Figyelt kérdés
Ma jött meg a mensim,2 hónapja progocriptint szedek,ebben a hónapban voltam átjárhatóságin(a 12.napon volt egy 17 mm-es tüszőm) is és kaptam utrogestant,hogy segitse a sárgatest képződést. Sajnos nem lett baba, most felirt az orvosom napi egy clostyt a 3.naptól. Uh-val lesz majd követve és valószinű tüszőrepesztőt is fogok kapni. Bromosriptint szednem kell tovább napi 2 szemet.A clostyt mikor vegyem be,h ne legyek rosszul(sokat vezetek) sportólni szabad-e mellett? Kinek segitett a gyógyszer? Gyakori,hogy ikrek lesznek? Örülnénk neki:)
2009. dec. 7. 12:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Én csak a closty-hoz tudok hozzászólni. PCOS-em van. Amikor szedtem pont egy éve, nekem sok folyásom lett tőle. Az első hónapban nem lett baba, de a következő ciklusban, mikor nem szedtem teherbe estem. Így nekem segített. 35 napos ciklusom lett tőle az addigi 45 napból. Azt hogy mikor vettem be már nem emlékszem, de én is sokat vezettem és semmi panaszt nem tudok mondani, nekem nem befolyásolta.

Minden jót és mielőbbi babaáldást!

2 hónapos kislány anyukája

2009. dec. 7. 15:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon gratuálok a kislányodhoz!:)Köszönöm,h irtál. Akkor szerinted nem baj,h ha este fogom bevenni?
2009. dec. 7. 15:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Köszi! :) Nem hiszem hogy baj ha este veszed be. A dokid mit mondott? Nekem a ciklus 9. napjától olyan érzés volt a hasamban mintha peteérésem lenne, mindig azt hittem hogy "na most" de aztán mégis valahogy a 20. nap körül volt. Sokat szurkált is a hasam. Amikor nem szedtem akkor meg még pé-kor sem volt folyásom! De hőmérőztem és szépen látszott hogy mikor volt pé!

Drukkolok, remélem segíteni fog Neked!

2009. dec. 7. 15:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi:) Még nem kérdeztem a dokit,mert múltkor elfelejtettem és nem akarom zavarni. Remélem ez már használni fog:)
2009. dec. 7. 15:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Én csak azért kapom a clostyt, mert az utóbbi időben rendszertelen volt a mensesem,meg persze azért,mert babát szeretnénk.Nem hiszem, hogy baj,ha este veszed be, mert én napi 3-at szedek.Semmi mellékhatása nem volt,vezetek is ,semmi baja a szememnek.Peteérést is úgyanúgy érzem, mint eddig.Viszont a ciklusomat beállította, ,lerövidítette.
2009. dec. 7. 17:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek a válaszokat.
2009. dec. 7. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!