Nem sikerült az első clostis hónapom, illetve sikerült abból a szempontból, hogy életemben először pontosan jött a nemvárt. Tapasztalatokat várok, kinek hányadikra sikerült?
Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 20:08
1/6 anonim válasza:
Nemes sajnos még a 4. sem sikerült. Azóta ez a 2. gyógyszermentes hónapom lehet, hogy most összejött:)
2/6 anonim válasza:
Nemem sajnos még a 4. sem sikerült. Azóta ez a 2. gyógyszermentes hónapom lehet, hogy most összejött:)
4/6 anonim válasza:
7 hónapos clostis kúrám volt. Leálltunk, és feladtauk. Fél évre rá spontán minden segítség nélkül érkezett a fiam!
5/6 nini24 válasza:
Szia!
1. clostys hónapban késett a nem várt, tudtam pontosan, mikorra ne várjam, mert kaptam tüszőrepit! 2 pozitív teszt, nagy boldogság, majd 4 nap késés után megjött! :(( Most gyógyszermentesen próbálkozunk, utána a köv hónap újra clostis lesz! :(( Tehát nekem végülis sikerült, de nem maradt meg! :(
6/6 anonim válasza:
Szia!Én az 5.Closti hónapban vagyok és baba még sehol.Kitartást kívánok,tudomnem könnyű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!