Mi lehet ez? Tapasztalatokat várnék.
Figyelt kérdés
Ma vagyok a 27. napon. Általában 25-28 napon jön meg. De inkább 25 jellemző. Ma reggel kíváncsiságból megnéztem a pg53-at,hogy mit mutat,mert semmi görcs,semmi. Kb egy hete elég sok pattanás jelent meg az arcomon,holott mindig csak 1 szokott. És a pg53 reggel "szűz" nyálból tiszta páfrányosat mutatott. Másnak is volt már ilyen?2013. febr. 26. 08:16
1/4 anonim válasza:
A PG53 semmire nem jó. Össze vissza mutogat mindent. Ne vedd készpénznek amit azon látsz.
2/4 anonim válasza:
Aki tudja használni, annak segít, csak türelem kell megtanulni a használatát. Nem tudom, hogy ilyen időszakban mit mutat, még soha nem próbáltam mensi körül, de az ovu meghatározásában nekem segített. Szerintem ne vonj le messzemenő következtetéseket ebből.
3/4 A kérdező kommentje:
Oké! Köszönöm a válaszokat. Úgy döntöttem,hogy veszek egy tesztet most reggel,és megcsinálom vagy holnap,vagy holnap után reggel első vizeletből. Majd megírom az eredményt,hacsak addig meg nem jön...:)
2013. febr. 26. 08:42
4/4 anonim válasza:
Sztem csinalj tesztet, mar mutathatja, h van valami! Nalam pont a patik nem megjelenese volt a jel, de sztem mindenki mashogy reagal. :-) Csut voltam kozmiban, mondta a kozmetikus, h "hu, mi tortent? Nagyon tiszta a borod!" Penteken vettem a dm-ben vitamint es tesztet. Szombaton poz lett a teszt. Szoval sztem tesztelj, drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!