Miért késik ennyit? O. o
Anyuék a múlt hónapban elmentek wellnessezni, hogy megünnepeljék a házassági évfordulójukat. Így üres volt a lakásunk, így volt, hogy itt aludt a pasim.
A pasimmal akkor múlt hónapban szexeltünk, de csináltuk az elején kicsit gumi nélkül, de max 2 percig, csak, hogy kipróbáljuk úgy milyen. Azóta meg kellett volna már jönnie, de késik már 12 napja, ennyit nem szokott.
Volt, hogy kinn volt a derekam, esetleg felfázhattam és ezért késik? Kicsit "szurkált" ott lenn a hasam, de a barátom szerint is csak felfázhattam, és a gyomromat is elronthattam.. :S Ilyenkor meddig nem jön meg?
Kicsit parázok most már :/
16/L
16 éves vagy, ha jól tudom az abortuszhoz kell szülői beleegyezés...
minél tovább húzod annál rosszabb lesz, lehet a végén kicsúszol az időből és nem mehetsz abortuszra...
a helyedben bevonnám anyukádat a dologba te már így is elég nagy butaságot csináltál...
hidd el ő nem akar rosszat neked, segíteni fog remélhetőleg...mint a példa is mutatja megesik ez a helyzet, de ne akard tovább fokozni :)
22F
Beszéltem anyuval, először kiakadt meg ordibált de utána megvigasztalt, és mondta h ezt már nem lehet visszacsinálni, és haragszik a pasimra. ELmentünk együtt nőgyógyhoz, kiderült, hogy majdnem 7 hetes voltam akkor.
Mondtam anyunak, h ab-ot akarok, de nincs pénze, de vhogy megoldjuk. Kölcsön kellett kérni pasiméktól, de én elmondani sem akartam neki, h terhes vagyok mert akkor elhagy.
De anyu erötette. Elmentünk együtt hozzájuk, és anyu közölte a szülei előtt, h terhes vagyok, és tőle. Mindenki veszekedett, pasimat felképelte az apja, az anyja engem szidott stb. Megbeszélték nyugodtan, h a felét állják, de a pasim ezért nem kap zsebpénzt, menjen dolgozni.
A pasim végül szakított velem, és lehordott minden riherongynak a suliban, h azért szakított, mert én megcsaltam és felcsináltak, miközben nem is igaz, ő tőle lettem terhes. Mindenki kibeszélt, még ma is pletykálnak rólam, közben a "legjobb barátnőm" összejött vele, és ő is elhordott mindennek engem. Egyszerre vesztettem el őt meg a pasimat is...
Végül megtörtént az abortusz. Nagyon féltem, de 16 évesen nem vállalhatok gyereket.... Sajnálom amit tettem, szörnyű embernek érzem magam de úgy érzem, h ez kellett ahhoz h lássam, hogy a pasim és a barinőm nem is azok az emberek, akiknek gondoltam őket.
Egy ideig nem is akarok pasit, és ha utána lesz valaki, csakis gumival fekszem le vele...
Anyu átiratott egy másik suliba, itt tiszta lappal kezdhetem. Büntit kaptam, 1 évig semmi éjszakai bulizás... És mellette minden héten legalább 5ször én takarítok... Szar, de megtanultam a leckét.
A volt pasimról annyit, h legyen boldog a volt barinőmmel. Az ab-ra el sem jött velem, facebookon tiltott, még ő írsogált nekem h kéri vissza a pénzt, meg miattam van büntiben. Ja és h a barinőm gygógyszert szed, és annyiszor d*gja meg egy nap, ahányszor akarja. Mondta h a suli wc-ben is, de sztem ez már kamu.... Legalább a szüei érdeklődtek felőlem.
nem egy szép történet, de legalább mondhatni még jól jöttél ki belőle...
mert lehetett volna sokkal rosszabb a helyzet...
legalább rájöttél, hogy az a 2 ember ennyit ér, igaz egy élet árán, de remélhetőleg tényleg megtanultad a leckét...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!