Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért késik ennyit? O. o

Paradicsom31 kérdése:

Miért késik ennyit? O. o

Figyelt kérdés

Anyuék a múlt hónapban elmentek wellnessezni, hogy megünnepeljék a házassági évfordulójukat. Így üres volt a lakásunk, így volt, hogy itt aludt a pasim.

A pasimmal akkor múlt hónapban szexeltünk, de csináltuk az elején kicsit gumi nélkül, de max 2 percig, csak, hogy kipróbáljuk úgy milyen. Azóta meg kellett volna már jönnie, de késik már 12 napja, ennyit nem szokott.

Volt, hogy kinn volt a derekam, esetleg felfázhattam és ezért késik? Kicsit "szurkált" ott lenn a hasam, de a barátom szerint is csak felfázhattam, és a gyomromat is elronthattam.. :S Ilyenkor meddig nem jön meg?

Kicsit parázok most már :/

16/L

2015. szept. 17. 16:07
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
De ha megyek csak anyuval mehetek... főleg most suliba, a ofőm a szomszédban lakik, és simán átjön megkérdezni, hogy miért nem voltam suliban... Igazolni nem tom a suliban, anyám meg utána veszekszik velem.. Lehetetlen elkerülni a suliból kimaradást, ha csak nem vagyok beteg.
2015. szept. 17. 16:20
 12/46 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél egy tesztet rossmannban, dm, akármi, 400 ft kb. de lehet, hogy 300 sincs, nem emlékszem már.

Idegeskedéstől simán késhet ennyit.

2015. szept. 17. 16:31
 13/46 A kérdező kommentje:
Akkor kérnem kell anyutól pénzt..
2015. szept. 17. 16:36
 14/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem igaz 300 forintot nem tudsz összekukázni a házban. :D Én egyszer feltúrtam mindent és 1500 forint jött össze úgy. :D

Vagy kérj másra, kajapénzt erre költöd el, vagy inni mész haverokkal, aztán abból félreraksz ennyit, ilyesmi. Találd fel magad! :)

2015. szept. 17. 16:39
 15/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem védekeztetek, nem is értem, hogy miért csodálkozol. Hiába csináltátok csak két percig, a baj másodpercek alatt is meglehet.
2015. szept. 17. 16:40
 16/46 A kérdező kommentje:
De nem hinném hogy terhes lennék. :O ?
2015. szept. 17. 16:54
 17/46 A kérdező kommentje:
Az exével mindig így csinálták..
2015. szept. 17. 16:54
 18/46 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, ne légy már ennyire gyerekes. :-D
2015. szept. 17. 16:56
 19/46 A kérdező kommentje:
Jaj minek írogatsz ide akkor.. Tök ideges vagyok most már, erre még te is falb.szol....
2015. szept. 17. 16:58
 20/46 anonim ***** válasza:
100%

Figyu, 12 nap azert mar sok keses. Elovaladek tartalmazhat spermiumot, attol siman lehetsz terhes, csak megsugom. Te nem az exe vagy, lehet hogy o meddo pl, te meg szuper fogekony. Es ha gumi nelkul akarod, szedj gyogyszert, ne haradirozz..

Nem cseszegetes akart lenni, ez a te erdeked! Szedj ossze 500 ft-ot menj el dm-be es vegyel egy tesztet. Vagy kerj a baratodtol/baratnoktol penzt, ha otthon nincs.. Ha meg van a teszt,reggel ebredes utan elo pisibol elvegzed, ha egy csik, akkor atmesz relax allapotba, es felkeresed a dokid,miert kesik ennyit. Ha ket csik, akkor odaallsz anyuci ele hogy gaz van, es felkeresed a dokid..en drukkolok,hogy meguszd. Ha barmi kerdesed van, szivesen valaszolok priviben is. Es mindenkepp ird le mi lett veled. Hajra!

2015. szept. 17. 18:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!