Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért késik ennyit? O. o

Paradicsom31 kérdése:

Miért késik ennyit? O. o

Figyelt kérdés

Anyuék a múlt hónapban elmentek wellnessezni, hogy megünnepeljék a házassági évfordulójukat. Így üres volt a lakásunk, így volt, hogy itt aludt a pasim.

A pasimmal akkor múlt hónapban szexeltünk, de csináltuk az elején kicsit gumi nélkül, de max 2 percig, csak, hogy kipróbáljuk úgy milyen. Azóta meg kellett volna már jönnie, de késik már 12 napja, ennyit nem szokott.

Volt, hogy kinn volt a derekam, esetleg felfázhattam és ezért késik? Kicsit "szurkált" ott lenn a hasam, de a barátom szerint is csak felfázhattam, és a gyomromat is elronthattam.. :S Ilyenkor meddig nem jön meg?

Kicsit parázok most már :/

16/L

2015. szept. 17. 16:07
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
Szerintem ikreket vársz.
2015. szept. 17. 23:25
 22/46 anonim ***** válasza:
100%
Azert elarulom neked, hogy a mi elso lanyunk megszakitasos "vedekezesbol" szuletett, es elotte 3 evig nem volt gond, aztan valanogy megis megtortent! Persze mi felnottek voltunk mar akkor is, es terveztuk a gyereket, tehat meg orultunk is. Egyebkent eleg gaznak tartom, hogy te meg hagyod magad ovszer nelkul meg... holott ki tudja a pasid mar hany csajjal csinalta elotted megszakitassal, vedekezes nelkul. A minimum, hogy egy jo kis korsagot radragaszt!!!
2015. szept. 18. 09:34
 23/46 anonim ***** válasza:
Biztos hogy terhes vagy! Csal tudod az a baj hogy hűlye is! Nem is értem hogyan fajult eddig a világ... Jó gumi nélkül,majd akkor milyen jó lesz amikor a szülőszobán szenvedsz aztán anyukád nevelheti ezt a gyereket is helyetted... Gondolóm majd ő is örűl hogy nagymama lehet. Egy tesztet megér szerintem a dolog...
2015. szept. 18. 10:39
 24/46 anonim válasza:

Tesztet csinálj,én is csinaltam mar,negativ lett (persze igazabol nem is lett volna ra okom,mindig gumival csináljuk,csak valamiért furcsa érzésem volt..),de Megéri megcsinálni,mert akkor megkonnyebbulsz h nem vagy terhes,es elszáll a stressz,a menzid pedig megjön,ha mar nem stresszelsz (mar ha a stressz miatt nem jött meg).

Elovaladektol is lehetsz terhes,gumi neljul sose!!! csináljatok.

Mindenképp ird meg a teszt eredmenyet! Ja,es ne felj tesztelni,én is be voltam szarva,de nyugodj meg:D

2015. szept. 18. 14:19
 25/46 anonim válasza:
100%

Az hogy a pasid az exével ugy csinálta és nem lett semmibaj az nem azt jelenti hogy nektek is ugy kell...tudod mindenkinek különböző a belső szervezete..mindenkinek máshogy reagál mindenre..

beszélj anyukáddal és menjetek el együtt nőgyógyászhoz...amugy is ha már szexuális életet élsz akkor már alapból elkellett volna menned...:)

2015. szept. 18. 14:24
 26/46 anonim válasza:

de szerintem 500 ftot csak tudsz kérni anyukádtól...

ha nem is mondod meg neki mire kell..mond neki venni akarsz magadnak egy chiipset vagy colát ;)

2015. szept. 18. 14:26
 27/46 anonim ***** válasza:
Mi lett veled kérdező? Megjött már? Csináltál tesztet?
2015. szept. 20. 07:25
 28/46 A kérdező kommentje:
Barátnőm vett ma nekem tesztet (ő nem ide valósi, senki nem ismer), mert engem megismerhetnek, és azt nem akarom. Hnap reggel megcsinálom, de sztem nem ez a baj.
2015. szept. 23. 13:04
 29/46 anonim ***** válasza:
Várom az eredményt! Drukkolok neked!
2015. szept. 23. 16:26
 30/46 anonim ***** válasza:
Na mizu? Mi az eredmény?
2015. szept. 24. 12:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!