Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért késik ennyit? O. o

Paradicsom31 kérdése:

Miért késik ennyit? O. o

Figyelt kérdés

Anyuék a múlt hónapban elmentek wellnessezni, hogy megünnepeljék a házassági évfordulójukat. Így üres volt a lakásunk, így volt, hogy itt aludt a pasim.

A pasimmal akkor múlt hónapban szexeltünk, de csináltuk az elején kicsit gumi nélkül, de max 2 percig, csak, hogy kipróbáljuk úgy milyen. Azóta meg kellett volna már jönnie, de késik már 12 napja, ennyit nem szokott.

Volt, hogy kinn volt a derekam, esetleg felfázhattam és ezért késik? Kicsit "szurkált" ott lenn a hasam, de a barátom szerint is csak felfázhattam, és a gyomromat is elronthattam.. :S Ilyenkor meddig nem jön meg?

Kicsit parázok most már :/

16/L

2015. szept. 17. 16:07
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
31%
gumi nelkul... meg is erdemled... de majd te is dobald at a hataron oket mint afganek
2015. szept. 17. 16:08
 2/46 A kérdező kommentje:
Ja, és ilyen hülye válaszokat nem kérek... lepontozom és kész.
2015. szept. 17. 16:09
 3/46 anonim ***** válasza:
36%

latom nem te valasztottad a gengszter eletet. tudod engem a baratnom

kidobott volna ha olyan felelotlen lennek hogy gumi nelkul akarjam.

de teny egy gyerek sok mindenre hasznalhato... pl a liberalis g.i mediat meglehet venni egy afgan kis pujaval

2015. szept. 17. 16:10
 4/46 A kérdező kommentje:
Ne gyertek már ezekkel az afganokkal, könyörgöm... reális választ szeretnék, vagy a kérdést is törlöm!!! Nem igaz mán...
2015. szept. 17. 16:11
 5/46 anonim ***** válasza:
68%
te nem torolhetsz kerdest de erted.. miert ilyen felelotlen? vagy csak azert vagy vele mert jokepu es gazdag? de bunko mert guminelkul fureszel?
2015. szept. 17. 16:13
 6/46 anonim ***** válasza:
62%

afgán vagy? lehet a vándorlás okozta stressz :D

am viccet félretéve szerintem menj el orvoshoz...

találgathatunk is, de ő aki tényleg megtudja mondani a választ...

22F

2015. szept. 17. 16:13
 7/46 A kérdező kommentje:

A barátom nem gazdag, bocsi.. Szeretjük egymást.

Igen, szeretnék elmenni, de anyám állandóan törtet, és egyedül nem mehetnék el -_- .. vele meg nem akarok

2015. szept. 17. 16:16
 8/46 A kérdező kommentje:
Ja és nem mondtam, hogy bunkó... együtt döntöttük el, mert az exével megszakítással csinálta, és soha nem lett baj. Meg hát nem is élvezett el, érted... utána gumit vett fel, és abba élvezett bele.
2015. szept. 17. 16:17
 9/46 anonim ***** válasza:
64%
akkor menj el a szomszed Marikaval
2015. szept. 17. 16:17
 10/46 A kérdező kommentje:
Meg gumival nem olyan jó
2015. szept. 17. 16:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!