Miért késik ennyit? O. o
Anyuék a múlt hónapban elmentek wellnessezni, hogy megünnepeljék a házassági évfordulójukat. Így üres volt a lakásunk, így volt, hogy itt aludt a pasim.
A pasimmal akkor múlt hónapban szexeltünk, de csináltuk az elején kicsit gumi nélkül, de max 2 percig, csak, hogy kipróbáljuk úgy milyen. Azóta meg kellett volna már jönnie, de késik már 12 napja, ennyit nem szokott.
Volt, hogy kinn volt a derekam, esetleg felfázhattam és ezért késik? Kicsit "szurkált" ott lenn a hasam, de a barátom szerint is csak felfázhattam, és a gyomromat is elronthattam.. :S Ilyenkor meddig nem jön meg?
Kicsit parázok most már :/
16/L
latom nem te valasztottad a gengszter eletet. tudod engem a baratnom
kidobott volna ha olyan felelotlen lennek hogy gumi nelkul akarjam.
de teny egy gyerek sok mindenre hasznalhato... pl a liberalis g.i mediat meglehet venni egy afgan kis pujaval
afgán vagy? lehet a vándorlás okozta stressz :D
am viccet félretéve szerintem menj el orvoshoz...
találgathatunk is, de ő aki tényleg megtudja mondani a választ...
22F
A barátom nem gazdag, bocsi.. Szeretjük egymást.
Igen, szeretnék elmenni, de anyám állandóan törtet, és egyedül nem mehetnék el -_- .. vele meg nem akarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!