Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Eszel rendszeresen müzlit...

Eszel rendszeresen müzlit reggelire? Kisfiad lett?

Figyelt kérdés

Egy statisztika szerint azoknak a nőknek, akik reggelire napi szinten müzlit ettek, jórészt kisfiuk született.

Mielőtt valaki rám szólna, tudom, hogy az X vagy Y kromoszómák döntik el a baba nemét!

De az elmúlt évek kutatásai kimutatták, hogy a nők szervezete tudja befolyásolni, hogy a ,,lány" vagy ,,fiú" spermák maradjanak életben, avagy jussanak el hamarabb a petesejthez.

2015. szept. 12. 19:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%

Én ettem sokat, kisfiam lett, mindemellett nem hiszem, hogy ennek lenne valóság alapja.

Amúgy a terhesség alatt képtelen voltam megenni a kedvenc müzlimet, rosszul voltam tőle :D..

2015. szept. 12. 22:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem szoktam enni, mégis kisfiam van, most sem eszem, és hamarosan megszületik a kislányom.
2015. szept. 13. 07:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Ki nem állhatom a müzlit, sem reggelire sem máskor nem eszem. Fiam van. Nagyon nem ezen múlik.
2015. szept. 13. 08:27
 14/16 anonim ***** válasza:

Szeretem a muzlit de altalaban nem reggelire ettem-eszem hanem vacsorara es van,hogy hetekig abszolut nem kivanom aztan jon par het amikor megint eszem rendszeresen utana megint nem

2 ksfiam van :)

2015. szept. 13. 21:52
 15/16 A kérdező kommentje:

[link]

Utolsó bekezdés.

Ez Magyarország! Ha valami olyat olvasol, amiről még a szűk látókörű begyöpösödött hozzáállásod és a szemellenződ miatt nem hallottál, az már egyből kamu!

Nem állította senki, hogy 100%-ban igaz, de azért nem kell az embert egyből lehülyézni, sőt megvádolni, hogy kitalálta az egészet!

2015. szept. 14. 20:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk a gabonapehely és a müzli nem ugyanaz. ...
2015. szept. 14. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!