Eszel rendszeresen müzlit reggelire? Kisfiad lett?
Figyelt kérdés
Egy statisztika szerint azoknak a nőknek, akik reggelire napi szinten müzlit ettek, jórészt kisfiuk született.
Mielőtt valaki rám szólna, tudom, hogy az X vagy Y kromoszómák döntik el a baba nemét!
De az elmúlt évek kutatásai kimutatták, hogy a nők szervezete tudja befolyásolni, hogy a ,,lány" vagy ,,fiú" spermák maradjanak életben, avagy jussanak el hamarabb a petesejthez.
2015. szept. 12. 19:56
1/16 anonim válasza:
Igen, mi 4.5 éve minden reggel cukrozatlanul ilyet reggelizünk. Első babánk kisfiú, második kislány.
2/16 anonim válasza:
Mi van a müzliben ami befolyásolja? Csak érdekel.
Én nem mondom, hogy minden nap de azért szoktam és fiam lesz.
3/16 anonim válasza:
Micsoda marhaság. Nekem i s lányom lett, pedig elég sűrűn ettem müzlit.
4/16 anonim válasza:
Én sosem ettem müzlit (mert rosszul vagyok töle), és "ennek ellenére" fiam lett.
5/16 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsiság és nem tudom, hogy mi van a müzliben, ami annyira speckó, hogy ezt befolyásolná, de érdekel a dolog.
2015. szept. 12. 20:07
7/16 anonim válasza:
Szerintem annyi alapja van mint a többinek.. nyilván mindenki abban bízik amiben csak szeretne, én viszont hitetlenül fogadom ezt is pedig ahogy írtam, fiam lesz.
2-es voltam
8/16 anonim válasza:
Kutatásra hivatkozásnál légyszi linkeld be azokat a bizonyos "elmúlt évek kutatásait", mert így sima kacsa az egész.
9/16 anonim válasza:
Ekkora hülyeséget is rég olvastam még itt is.
10/16 anonim válasza:
Soha nem ettem muzlit, nem szeretem. Ikerfiaim vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!