Befolyasolja egy terhesegi tesztet ez a gyogyszer? Rendszeresen szedem!
Figyelt kérdés
Gyors a sziv veresem vis a pulzusom erre kaptam a gyogyszer neve:
(procoralan 5mg)
Koszonom szepen a valaszt.
2015. jún. 16. 09:35
5/10 A kérdező kommentje:
Koszonom.
2015. jún. 16. 10:39
6/10 anonim válasza:
nem befolyásolja,de ha babás vagy nem szabad szedni.én is szedtem amég pozitív nem lett a tesztem. igaz én mellé concort is szedek, az terhesen is mehet.
7/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolso valaszolo ha te is letetted nem lett gyorsab a szived?nem hianyzott?
En meg tallitont is szedek.
2015. jún. 16. 21:45
8/10 anonim válasza:
utolsó vagyok.
Egy kicsit felgyorsult,de nem az eredeti állapotára. Ezért szedem a concort, annak bizoprolol a hatóanyaga. és egyik jó mellékhatása,hogy a pulzusszámot viszi le. de napi 1500 mg magnéziumot is szedek, az is változtat a pulzusszámon.
pozitív lett a teszted?
9/10 A kérdező kommentje:
ugy nezki hogy igen poitiv. En is szedtem nar a concort es a bisopolt sot meg a bisopolocot is ,hat nemtom mi lesz?de ha te is szedheted gondolom akor en is.
2015. jún. 17. 07:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!