Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon pozitív lesz ez a...

Vajon pozitív lesz ez a teszt? Ciklusom kb 18. dik napján tartok.

Figyelt kérdés
[link]

2015. szept. 12. 13:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Semmi értelme amit csinálok? Mert hiába telt el 14 nap, a 4dik napon nem volt peteérésem? Szóval azt mondod hogy a peteéréshez viszonyítsam? Akkor hogy lesz 100meg 100gyerek évente középidő utáni fogantatásból? Valamint miért írják hogy aktus után 12-15nap eredményt mutat a teszt?? Beágyazódásnak ennyi nem elég? Pár napja csak az internetet bújom a témában. Értem én hogy korai, meg unjátok a témát, kicsit fárasztó is vagyok biztosan. De nehogy rosszul érezzem magam az miatt hogy eltelt 14 nap, kétségek között vagyok mert igen van valami a teszten és nagyot fordul a világ ha pozitív lesz(lehet jó, lehet rossz irányba) .Nem panaszkodom, nem azért, de nem vagyok analfabéta, egy kis női segítségért jöttem az oldalra.. De senkit ne sértsek meg, ne haragudjatok. Remélem nem kapok ezért szidást :) na.
2015. szept. 13. 15:22
 12/13 anonim ***** válasza:

a bioszkönyvet bujjad...

az aktuális mensi előtt 14 nappal van peteérés(amit megtermékenyithet a hímivarsejt)

szoval ez 28 napos ciklusnál épp félidő,és előtte-utána 3 nap kb.

Spontán peteérés is lehet bármelyik ciklusnap de ez ritka,peteérés környékén a legvalószinűbb teherbe esni.

ezért irják h utána 12-14 nappal tesztelj,mert ha épp jokor voltatok együtt akkor épp a kimaradt mensi lesz a 14. nap kb.a teszt pedig a beágyazódás után termelődő hcg-re reagál(beágyazódás kb a 10. nap körül van)

2015. szept. 13. 18:48
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem értelmetlen, amit csinálsz, hanem nettó b@romság, ugyanis már vagy 10 napja folyamatosan közszavazásra bocsátod a tesztjeidet. Sokan már első alkalommal pozitívnak vélték, mégse erősödik az a fránya 2. csík (hozzáteszem, én a kezdetektől negatívnak látom), ráadásul kifejtetted, hogy akkor még csak kb. 9 nap telt el az aktustól számítva. Ez mi, ha nem butaság?

Egyébként ha nem akarsz minden hónapban megőrülni, akkor válassz egy biztonságosabb védekezési formát, mint a megszakítás.

2015. szept. 13. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!