Mitől lehet hogy a terhességi teszt a 10-11dpon nagyon erős pozitív?
Terhességtől? Ha csak annyi nappal korábban fogant, mint ahány nappal a várható vérzés előtt csináltad a tesztet, akkor semmi különösebb oka nincs.
Más esetekben a nagyon magas HCG utalhat ikerterhességre, de az otthoni tesztek nem alkalmasak mennyiségi mérésre.
- korai ovulaciod volt (nem ritka)
- szimplan gyorsabban termeli a szervezeted a hcg-t, es/vagy gyorsabban, jobban kivalasztodott a vizeletedbe
- ikerterhesseg miatt gyorsabban emelkedik a hcg (de nem mindenkinel, van, akinel az egyes terhesseget hamarabb, es szebben mutatta a teszt)
- a teszt fajtaja sem mindegy, pl. nekem a facelle vizeletsugaras ketszer olyan erös volt, mint ugyanaznap az x-epil.
Terhessegtol😊
Nekem is a 13. dpon egyforma eros volt.
Minden terhesseg mas, es ez a hcg termelödesere is igaz, tehat akar meg lehetett ugyanakkor ovulaciod is, mint az elözö terhessegeknel, es mutathatja attol meg a teszt a mostanit jobban.
A lehetseges magyarazokat mar leirtam:)
4-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!