Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » HA tegnap negatív attlma már...

HA tegnap negatív attlma már lehet pozitív a teszt?

Figyelt kérdés
Tegnap teszteltem negatívat. Ma nem akartam. DE ha tezstelnék lehetne esetleg pozitív?
2015. szept. 6. 19:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Hányadik ciklusnapon vagy?

Nekem 29-én negatív lett, 30-án jól láthatóan pozitív a teszt.

Szorítok, hogy két csíkos legyen!

2015. szept. 6. 19:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Holnapra nem várom. 13.dpo-n
2015. szept. 6. 19:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Tehát a 11.dpo-n teszteltél negatívat.Nem csoda,ilyen korán ritkán mutatja ki.Várj míg legalább 2 napot kesik,de min.a 15.dpo. Előtt felesleges tesztelni.
2015. szept. 7. 00:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Csináltál új tesztet?
2015. szept. 7. 11:23
 5/7 A kérdező kommentje:

nem csináltam.MAjd holnap szeretnék.

A tesztre az van írva,hogy a nap bármely szakaszában. Akkor nemmuszáj a reggeli vizeletből? Úgy tudom,hogy abból alegjobb,mert az tartalmazza a legtöbb HCG hormont.

2015. szept. 7. 12:05
 6/7 Hajnu23. válasza:

sziasztok! sajnos nekem is meggyűlik a bajom a negatív tesztekkel ... :(

2 ève probálkozunk a párommal sajnos eredmènytelenűl most 3.án kellett volna megjönnie de ez eddig mèg nem következett be! Ma reggel csináltam 2 db 25 ös èrzèkenysègű tesztet de sajnos mind2 negatív!!!! nagyon elvagyok keseredve holnap megyek a dokihoz! már nagyon várom… sajnos annyira szeretnènk a babát h minden eggyes csalódás egyre fájdalmasabb

2015. szept. 7. 12:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Sajnálomkedves utolsó,hogy már 2 éve nem jön össze. :( remélem a doki tud majd segíteni.10-es érzékenységűvel nem próbáltad?
2015. szept. 7. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!