Ki járt úgy, hogy nemvárt után több nappal lett pozitív csak a teszt rendes ciklusközbeni ovulációval?
Illetve ha van baba, látszik a petezsák ultrahangon, de nincs hcg, lehet tenni ellene valamit, hogy ne menjen el a terhesség? Előző hónapban így jártam, orvos mondta, hogy ha negatív marad a teszt, akkor ne reménykedjek, de csak lehet valamit tenni ezesetben, nem?
Azelőtti terhességnél nemvárt után 4-5 nappal mutatta ki a terhességet a teszt, most nemvárt után 3-5 nappal vagyok (nem volt későn az ovuláció), barnázásra pedig utrogestant szedek, mert az orvos is ezt ajánlaná, de pozi tesztig nem akartam menni, de lehet, mégis elmegyek hozzá...
Az utró miatt is késhet a mensid....Hány napja szeded?
Nekem a dokim azt mondta,hogy ovu után szedjem 14 napig és ha nem jön meg közben a mensim akkor 15 nap reggelén teszt és ha negatív akkor hagyjam rá..
Lehet nálad sincs baba,de az utró miatt nem jön meg mivel szeded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!