Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki járt úgy, hogy nemvárt...

Ki járt úgy, hogy nemvárt után több nappal lett pozitív csak a teszt rendes ciklusközbeni ovulációval?

Figyelt kérdés

Illetve ha van baba, látszik a petezsák ultrahangon, de nincs hcg, lehet tenni ellene valamit, hogy ne menjen el a terhesség? Előző hónapban így jártam, orvos mondta, hogy ha negatív marad a teszt, akkor ne reménykedjek, de csak lehet valamit tenni ezesetben, nem?

Azelőtti terhességnél nemvárt után 4-5 nappal mutatta ki a terhességet a teszt, most nemvárt után 3-5 nappal vagyok (nem volt későn az ovuláció), barnázásra pedig utrogestant szedek, mert az orvos is ezt ajánlaná, de pozi tesztig nem akartam menni, de lehet, mégis elmegyek hozzá...

2015. szept. 6. 15:43
 1/4 A kérdező kommentje:
*ciklusközepi ovulációval, bocs az elírásért...
2015. szept. 6. 15:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Az utró miatt is késhet a mensid....Hány napja szeded?

Nekem a dokim azt mondta,hogy ovu után szedjem 14 napig és ha nem jön meg közben a mensim akkor 15 nap reggelén teszt és ha negatív akkor hagyjam rá..

Lehet nálad sincs baba,de az utró miatt nem jön meg mivel szeded.

2015. szept. 6. 17:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Előző hónapban is szedtem +vérzéscsillapítót is írt, mégis megjött, vagyis elment a baba, most is éreztem, hogy megvolt a beágyazódás, még volt is beágyazódási vérzésem a 3. héten, és érzem is, hogy van baba :) nem tudom hogy mondani, de érzem, hogy van, megvan az a bizonyos meg fog jönni érzés is, de az ugye még semmit nem jelent... szerintem elmegyek azért az orvoshoz, hogy nézze meg, minden rendben van-e, de aggódom a negatív tesztek miatt, mert ugye előző hónapokban is ez volt a probléma... orvos látta a petezsákot is, csak a hcg nem termelődött sajnos, nem tudom, miért :(
2015. szept. 6. 18:07
 4/4 A kérdező kommentje:
és kérdésedre válaszolva a beágyazódási vérzésem óta szedem, azaz kb másfél hete.
2015. szept. 6. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!