Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kismamák válasza érdekelne? A...

Kismamák válasza érdekelne? A kérdés lent

Figyelt kérdés
Ma azthiszem pozitívat teszteltem... :) 3. napja késik, a peteérés kb 18 napja lehetett. Még mindig görcsölget itt-ott a hasam, néha szurkálós, néha olyan megjövős érzés. Ez normális még ilyenkor? Ti mit éreztetek? Jövőhéten tudok dokihoz menni. Előre is köszi a normális válaszokat!

2015. szept. 12. 11:19
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ez a tesztem kepfeltoltes.hu/view/150912/IMG_20150912_094020_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2015. szept. 12. 11:26
 2/13 anonim ***** válasza:
Szia. Igen normális. Nekem nem volt semmi problémám a terhességgel (3 terhesség),de az elején jobban görcsölt a hasam mint mikor megvolt. Meg olyan kényelmetlenül éreztem magam. :)
 3/13 anonim ***** válasza:

Igen, először is gratulálok, és teljesen normális amit érzel nekem is első 2 hétbe mintha meg akart volna jönni folyton, szúrkálások meg feszülések szintén normális nőnek majd a méhszalagok.

Dokival meg tudom hogy nehéz de ráérsz bőven 2-3 hét múlva, mikor már látszik a szívhang, előtte csak idegeskedés van hogy miért csak ennyi látszik, vajon fejlődik -e stb.

Ha nem vérzel illetve görcsölsz erősen addig biztonságba van a babód ott bent.

4/13 A kérdező kommentje:
Huh ez megnyugtató, köszönöm szépen! :)
2015. szept. 12. 11:27
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet megnyitni.
2015. szept. 12. 11:30
 6/13 anonim válasza:
gratulálok:) először nekem is szurkált de aztán magne b6-ot elkezdtem szedni és elmúlt. Szedj te is azt és pihenj sokat. de orvoshoz ráérsz menni 7 hetesen mert akkor már lesz szívhang is
2015. szept. 12. 11:44
 7/13 anonim ***** válasza:
Én is így voltam és nekem is a Magne B6 segített.
2015. szept. 12. 11:50
 8/13 anonim ***** válasza:

Gratulálok, nagyon szép pozitív teszt!

Normális, amiket érzel, de én is javaslom, hogy szedj nagyobb dózisban Magne B6-ot, nekem is az segített.

2015. szept. 12. 14:37
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!! :) Megnyugtattatok! Ma vettem Elevitet, ebben van magnézium és b6 is, szerintetek ez elég lesz, vagy vegyek még külön is valamit? Ti szedtek ilyen terhesvitamint (és ha igen melyik vált be)?
2015. szept. 12. 19:46
 10/13 anonim ***** válasza:

Én Hipp Natalt szedek+folsavat+magnéziumot. A Magnéziumot egyébként is érdemes külön beszedni a többitől (B6 vitamin kivételével, mert azt azzal együtt jobb), mert úgy sokkal jobban felszívódik. 100mg magnézium van egyébként az elevitben, ami elég kevés, napi 3x 250 mg-ot is simán ajánl az orvos, főleg, ha görcsölgetsz, de még ennél is van, akinek több kell.

Nekem azt mondta, hogyha húzódást, görcsölést érzek, akkor pár napig nagy dózisban szedjek magnéziumot, és utána vissza lehet belőle kicsit venni.

Az Elevitről én mondjuk vegyes véleményeket hallottam, van, akinek bejött, van, akinek nagyon nem. A Hipp Natal gyümölcsalapú koncentrátum, nem tabletta, jobban felszívódik, ami benne van. Viszont 400 mikrogramm folsav van csak benne, így én emiatt szedek mellé még pluszban. Egyébként nagyon elégedett vagyok vele, sosem voltam tőle rosszul, mint ahogy a Gravidára, meg az Elevitre írják sokan.

2015. szept. 12. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!