Érdekelne azok a kismamák akiket diétára fogott az orvos a 4 hónapban és mennyit fogyott?
78 kilóval kezdted a súlyod, tehát ne azt a valamikori 64 kilót nézd. Tehát 3 hónap alatt 12 kilót szedtél fel, azért ez még nem a világ vége.
Én 76-al kezdtem a súlyom, most 92 vagyok (29. hét). Második baba. Akkora ívben teszek rá hogy csak na. Magas vagyok, meglátszik de nem vészes, még én szoktam poénkodni a súlyommal. Az elsőnél is leadtam (1,5 év alatt), most is le fogom.
Szerintem a legfontosabb, hogy ne legyen kóros az elhízás és te és a baba jól érezzétek magatokat.
Ok egyetértek, hogy egy picit már túl sok ez a súlyfelesleg, de azért ne vedd ennyire vészesnek. Estére csak könnyűt egyél, éjszaka max vizet. Egyébként meg rengeteg zöldség, sok gyümölcs, husok, kevés fehérliszt, fehércukor. Illetve nagy séták, esetleg terhestorna.
Ez lenne az első lépés, aztán meglátod hogy alakul.
Ha ez nem lesz hatásos, utána majd szépen fokozatosan veszed szigorúbbra a dolgot.
Nekem is mindig magyaráz a doki, 21 kilót híztam (10 napom van a kiírt időpontig én a végét járom) súlyfelesleggel kezdtem. (173 cm, 80 kilósan kezdtem, 2. baba)
Én az első alkalommal megmondta a dokinak hogy nekem a férjem szakács és folyton kényeztet a kedvenc ételeimmel én meg nem fogok most diétázni és nézni a jó kajákat hanem normálisan (nem zabálva) eszem. Az hogy most jobban jönnek a kilók, ez van majd leadom ahogy az elsőnél is leadtam kb fél év alatt. Én terhesen nem tudok adagokat felezni mert amikor éhes vagyok akkor az farkaséhség hirtelen jön és azonnal enni kell. Akkor is ha a doki szerint ez nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!