Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érdekelne azok a kismamák...

Érdekelne azok a kismamák akiket diétára fogott az orvos a 4 hónapban és mennyit fogyott?

Figyelt kérdés
A terhességet jelentős súly mennyiséggel kezdtem 78 kg most tartok a 4 hónapban és 90 kg, rettentően szégyellem magam emiatt mert mindig 64 kg voltam és most meg mindenki megszól

2015. márc. 19. 06:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Szegeny :( engem 5 kilo hizas utan fogott dietara a dokim, de nem tartom valami ugyesen :/ viszont minden nap torna meg seta es mar 3 hete nem hiztam. Az 5 kilot kb 3 het alatt sikerult felhiznom... en is 90 kilo vagyok. 24 hkm
2015. márc. 19. 06:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha tartod a súlyod, és nem hízol semennyit az már nagyon jó lenne. Szerintem ez legyen a célod. Mozogj, sétálj sokat.
2015. márc. 19. 06:12
 3/6 anonim ***** válasza:

78 kilóval kezdted a súlyod, tehát ne azt a valamikori 64 kilót nézd. Tehát 3 hónap alatt 12 kilót szedtél fel, azért ez még nem a világ vége.

Én 76-al kezdtem a súlyom, most 92 vagyok (29. hét). Második baba. Akkora ívben teszek rá hogy csak na. Magas vagyok, meglátszik de nem vészes, még én szoktam poénkodni a súlyommal. Az elsőnél is leadtam (1,5 év alatt), most is le fogom.

Szerintem a legfontosabb, hogy ne legyen kóros az elhízás és te és a baba jól érezzétek magatokat.

Ok egyetértek, hogy egy picit már túl sok ez a súlyfelesleg, de azért ne vedd ennyire vészesnek. Estére csak könnyűt egyél, éjszaka max vizet. Egyébként meg rengeteg zöldség, sok gyümölcs, husok, kevés fehérliszt, fehércukor. Illetve nagy séták, esetleg terhestorna.

Ez lenne az első lépés, aztán meglátod hogy alakul.

Ha ez nem lesz hatásos, utána majd szépen fokozatosan veszed szigorúbbra a dolgot.

2015. márc. 19. 10:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is mindig magyaráz a doki, 21 kilót híztam (10 napom van a kiírt időpontig én a végét járom) súlyfelesleggel kezdtem. (173 cm, 80 kilósan kezdtem, 2. baba)

Én az első alkalommal megmondta a dokinak hogy nekem a férjem szakács és folyton kényeztet a kedvenc ételeimmel én meg nem fogok most diétázni és nézni a jó kajákat hanem normálisan (nem zabálva) eszem. Az hogy most jobban jönnek a kilók, ez van majd leadom ahogy az elsőnél is leadtam kb fél év alatt. Én terhesen nem tudok adagokat felezni mert amikor éhes vagyok akkor az farkaséhség hirtelen jön és azonnal enni kell. Akkor is ha a doki szerint ez nem jó.

2015. márc. 19. 12:27
 5/6 A kérdező kommentje:
nagyon édesek vagytok :) És gratulálok mindenkinek a babához :) Én csak 161 cm vagyok és már 89 kg :( elég otrombán nézek ki a másik fele szigorú diétára fogtak , nem is bánom csak a babának ne legyen semmi baja
2015. márc. 20. 20:54
 6/6 A kérdező kommentje:
most már vészes a helyzet mert már 94 kg vagyok és nem tudni mitől híztam az orvos gyanítja a terhességi diabéteszt... tényleg kíváncsi lennék mennyit fogytak azok a kismamák akik diétáztak terhesség alatt mert neked van durván 4 hónap, hogy egy kicsit gatyába rázzam a testem és az egészségemet mielőtt szülök
2015. ápr. 26. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!