Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Értékelhető ez a görbe? És...

Értékelhető ez a görbe? És mit olvastok ki belőle?

Figyelt kérdés

[link]

Sajnos ebben a hónapban nem túl sokat tudtunk együtt lenni. Azt látom, hogy elég kesze-kusza a görbém, de mást nem igazán tudok leolvasni róla. Hormonvizsgálaton voltam, az jó lett. Szerintetek mikorra (ne) várjam ez alapján?

A válaszokat előre is köszönöm, és ha valaki unja már a görbés kérdéseket, attól pedig elnézést kérek :-))

2010. márc. 12. 15:18
 1/10 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy amikor nem mértem, akkor lázas beteg voltam.
2010. márc. 12. 15:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Általában hány naposak a ciklusaid? Én eddig nem látok rajta ovut, de lehet, hogy tévedek. Vagy talán a vége felé.
2010. márc. 12. 15:39
 3/10 anonim ***** válasza:
A 24. nap körül.
2010. márc. 12. 15:39
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Hát, a ciklusaim azok eléggé változóak. A nagy átlag az olyan 30 nap szokott lenni, de egyszer kétszer becsúszik egy 19 napos is, és egy 60 napos is. De szerencsére ez nem túl gyakori.

2010. márc. 12. 15:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Tudsz mutatni egy másikat?
2010. márc. 12. 15:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem sem volt péd:-(
2010. márc. 12. 16:31
 7/10 anonim ***** válasza:
A görbéd szerint még nem volt ovulációd. Sajnálom.
2010. márc. 12. 17:31
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nektek, sejtettem, hogy ez lesz,én sem láttam rajta semmi biztatót.

Kérte valamelyikőtök a másik görbémet, ez a múlt havi. Na, az meg egyenesen katasztrófa.

[link]

2010. márc. 12. 17:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Én kértem. Mióta szeded a gyógyszert?
2010. márc. 12. 18:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Szia! A Merckforminra gondoltál? 2008 októbertől, mert cukros vagyok. De úgy látom, meg fog jönni, mert már pötyörészik, úgyhogy ezt lehetett tényleg leolvasni ebből a girbe-gurba görbéből. De azért köszönöm mindenkinek a segítőszándékot, aranyosak vagytok! :)
2010. márc. 12. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!