Volt ovulációm? Mit olvastok le a görbémről?
2010. szept. 2. 14:33
1/8 anonim válasza:
a 15. napon volt nem akkor amikor behúzta a vonalat
majd a köv hónapban sikerül
2/8 anonim válasza:
szerintem is a 15-16. napon lehetett. Alaphőd mennyi?
3/8 anonim válasza:
miért írod, hogy majd a következőben? még nem jött meg neki
4/8 anonim válasza:
ja, bocs. látom tényleg megjött. :( szerintem is 15. napon volt
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi, amúgy ahol az elején 37 fokos, az azért annyi sok, mert akkor előző nap sok alkoholt ittam.
Egyébként a kérdést azért tettem fel, mert én is korábban éreztem a peteérést, mint ahogy behúzta a ciklus.hu, pontosan én is a 15. nap környékére tippeltem.
2010. szept. 2. 14:38
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, megjött nekem sajnos pontosan méghozzá. Szerintem nálunk azért nem jött még össze a baba, mert túl sűrűn vagyunk együtt...
2010. szept. 2. 14:39
7/8 anonim válasza:
Akkor jó a megérzésed !
Drukkolunk.
tipp: minden eltérő dolgot jegyezz fel a görbén - alkohol, 6 óránál kevesebb alvás, láz, stb. ezek mind befolyásolják az ébredési hőt!
Csak ügyesen !!! Drukk++++++++++++++++++
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok!
2010. szept. 2. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!