Elbizonytalanodtam, mert kb 10 perc után lett ilyen a teszt. Bár a papíron azt írják, hogy 30 perc után nem értékelhető. Akkor pozitív végre?
A kép nem látható.
A tesztek nagy része egy idő után becsíkozódik negatív eredmény esetén is. A 10 percet én nagyon sokallom. Csinálj még egyet holnap reggel.
Meg kellett volna már jönnie?
Lehet korán csináltad a tesztet. A barátnőm első tesztje is így volt és már 2 éves múlt a fia.
Reggel csinálj egy ClerBlue-t az elég pontos szokott lenni. Ha nem bírsz reggelig várni akkor is várj két wc között minimum 2 órát, hogy halmozódni tudjon a vizeletben az anyag. Sőt ha jól tudom jobb ha ebben a 2 órában nem is iszol így töményebb lesz.
Sok sikert és legyen olyan a teszt amilyennek szeretnéd!
3 napja késik. Apa szerint 10 percen belül jött a második csík..kistesóra várunk, de nagyon :)
Köszi a válaszokat!
Köszönöm szépen a válaszokat:)
Biztos ami tuti azért ma is csináltam egy másik fajta tesztet, egyből ott volt a második csík,igaz nem olyan erősen, de ott van!! :) El se hiszem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!